Jump to content

Ephemer

+Premium Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ephemer

  1. Oikein hyvä idea, lisäsin vähän geokolikkoja pottiin...
  2. Just noticed this... I indeed know the person in question (he is using my old GPS ). I'll try to contact him and get this resolved.
  3. Just noticed this, brilliant If there still are any left, I'll take 3. Shipping to Finland...
  4. Loistavaa, kiitoksia siitä. Pitääpä heti kokeilla...
  5. Itse olen tuota Earthia tovin käyttänyt ja maksanut $20 Premium-versiosta jotta saa siihen suoraan gepsistä importattua waypointit ja trackit. On kyllä ihan kiva softa, varsinkin jos kätköilee jossain isomman kaupungin lähistöllä mistä löytyy tarkat sateliittikuvat. Aika usein tulee kätköä metsästämään lähtiessä katsottua ensin KuukleÖörthillä että miltä se maasto näyttää siellä kätköpaikalla. Muutenkin voi aika joskus vierähtää ihan vaan katsellessa maisemia ympäri maailmaa Nähtävyysvihje: N 27°58'32.16" E 86°55'38.25"E ja alhaalta vasemmalta "Terrain"-ruksi päälle, niin jos näkyy Mt Everest varsin kolmeulotteisena
  6. Tämä ei tarkkaan ottaen vastaa topiccia mutta enpä nyt uuttakaan threadiä viitsi aloittaa... Olen viime aikoina puuhastellut ekaa omaa kätköä. Varusteita on hankittu ja kätköpaikka on ollut "beta-testauksessa" eli purkki tyhjänä paikallaan eikä ongelmia ole esiintynyt, joten pitäisi vaan laittaa purkki kuntoon ja tehdä kuvaussivu. Sijainti on kotini lähellä pienessä puistikossa, paikassa jossa ei juurikaan liikennettä ole. Noh, eilen illalla koiralenkillä huomasin että kätköpaikan läheisyydessä tallusteli kaksi sotilasta täydessä varustuksessa. Tämä ihmetytti minua koska eipä siellä ikinä aiemmin militaristista toimintaa ole näkynyt. Tänään aamulla ajattelin käydä katsomassa että onko siellä tehty mitään. Paikalle tultaessa tuntui vähän kuin Linnunradan Käsikirja - tyylinen epätodennäköisyysgeneraattori olisi käynnistynyt: pieneen puistoomme, juuri kätköpaikalle jossa ei yleensä kukaan käy, oli pystytetty puolijoukkuteltta ja varusmiehet olivat syömässä aamiaistaan, pari niistä suurinpiirtein kätkön päällä. Katseista päätellen ilmeeni oli hyvin hämmentynyt, ehkä tuota foorumiavatariani vastaava... Pitänee katsoa tilannetta kunhan Pioneerien PuistoPuolustus '05 - harjoitus on päättynyt. Jos purkki on häipynyt se ei kauheasti haittaa, ja jos ei, niin onpahan tullut todistettua että on hyvin piilotettu. Enemmän epäilyttää että manööverin jäljiltä ympäristö on tallaantunut sen verran että paikan "viehätys" vähenee huomattavasti. PS: Tämä ei toki lannista, pari muutakin purkkia on beta-testausvaiheessa että kyllä se kätkijäura tästä vielä lähtee liikkeelle. Jossei noille toisilla paikoille nyt tule suuronnettomuusharjoituksia tai alienit laskeudu tai vastaavaa.
  7. Lurking is life, mutta liitytään nyt kuitenkin luvun ottoon... 64
×
×
  • Create New...