Jump to content

Geo-Scooters

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Geo-Scooters

 1. Nopeasti vastasivat ja nyt toimii. Kiitos avusta! Nyt sitten vaan ihmetteleen mitä sitä sai.
 2. Kiitos Jusu! Käytin törkeesti hyväkseni kirjettäsi ja leikkaa/liimasin siitä oman version. Kirjallinen ilmaisu ei ole parhaita puoliani. Katsotaan mitä tapahtuu.
 3. Maksoin kokeeksi kuukauden Premium Members jäsenyysen viikko sitten Paypalilla. Sain postiini "S" luvun, mutta siihen jäi. Numero ei kelpaa, kun yritän rekistöröityä sillä. Tulee vain ilmoitus: If you have paid by eCheck, it can take 4-6 days before your payment clears. When we receive a message from PayPal we will notify you that your subscription is ready. This membership does not exist. Onko muilla kokemuksia asiasta?
 4. Ehkä tuo "nuoli/etäisyys" vois riittää näin aluksi minulle. Ja mitä eniten toivoisin siinä olevan, meinaan tarkkuutta. Joten sitten vaarallisille vesille: mitä merkkiä ja mallia suosittelisitte... Vai onko tarkkuus paremmuus vain urbaani legenda? Vielä vaarallisempaa; onko jotain mitä ei missään tapauksessa kannata hankkia?
 5. Geo-Scooters

  Osto-opas

  Tämä on varmaan monesti puitu asia, mutta kun en ole oikein löytänyt tietoa. Eli onko kukaan tehnyt tälläiselle vasta-alkajalle tarpeeksi simppeliä osto-opasta gps-laitteille? Eli mitä pitäisi tietää ja mitä ominaisuuksia pitäs olla, kun rupee harkitsemaan ostamista?
×
×
 • Create New...