Jump to content

DeWolffies

+Premium Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DeWolffies

 1. We zijn er bijna (bij de Mega status). Als je nog een plekje vrij hebt in je agenda en je bent van plan om te komen omdat je een MEGA wilt mee maken, laat dan een "Will Attent" achter.
 2. Op 8 oktober 2016 vindt voor de 5e keer het SAens Kessers Evenement (SAKE 2016) plaats. Het is een gezellig evenement waar je met vele aspecten van geocaching kennis kunt maken. Ook zullen wij, net als tijdens het SAKE 2015, weer workshops aanbieden voor de beginnende geocacher (Multi's voor beginners, Wherigo voor beginners en waarschijnlijk ook een Mysteries voor beginners). Uiteraard kun je ook met andere geocachers kletsen over van alles en nog wat. Meldt je HIER aan met behulp van een "Wil Attent" en je wordt op de hoogte gehouden.
 3. Een goed moment om hulp te vragen bij het oplossen van mysteries is tijdens een event. Dan zijn vele CO's aanwezig, maar je kunt dan ook aan andere cachers hulp vragen. Het is nog ver weg, maar op het SAens Kessers Evenement (SAKE 2016) zal er waarschijnlijk een "Mysterie's voor beginners"-workshop gegeven worden. Voor de workshop kun je je nog niet aanmelden, maar je kan je wel al opgeven voor het event (dmv een "Will Attent" en dan blijf je ook op de hoogte van alles.
 4. Op 8 oktober 2016 vindt voor de vijfde keer het SAens Kessers Evenement (SAKE 2016) plaats. Dit jaar gaan we proberen de MEGA status te bereiken. Als je ons wilt helpen meld je dan HIER aan met behulp van een "Will Attent".
 5. In 2016 wordt voor de 5e keer het Saens Kessers Evenement [sAKE2016]gehouden. We proberen, vanwege het jubileum, de MEGA-status te halen, hiervoor hebben we minimaal 300 "Will Attents" nodig. Vind je events leuk of heb je nog nooit een event meegemaakt, geef je dan op, want zowel voor de beginnende als de ervaren cacher is er veel te doen.
×
×
 • Create New...