Jump to content

Jut+Jul

+Premium Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jut+Jul

  1. Binnenkort gaan we een paar weken door Portugal trekken en natuurlijk willen we daar wat caches doen. Bij het bekijken van de Portugese caches, viel het op dat zij vaak in het Portugees zijn. Helaas beheersen wij deze taal niet. Natuurlijk kun je ze door de vertaalmachine halen, maar bestaat er ook een andere methode? Is er bijvoorbeeld een mogelijkheid om die caches te selecteren die naast het Portugees ook een Engelse/Franse/Duitse vertaling geven? Ik ben benieuwd naar jullie reactie!
  2. Zo...ik word goed begeleid! Ik vind het onvoorstelbaar dat iedereen schijnbaar moeiteloos die banners op zijn profiel kan zetten. De kikker blijft een aparte banner qua vorm. Bovendien zijn de hoogte van mijn banners nog steeds niet ideaal, maar daar ga ik t.z.t. mee bezig. Het is in ieder geval al héél wat beter dat het rommeltje van voorheen. Heel erg bedankt voor de adviezen!
  3. Ik heb de tip toegepast, maar het vreemde ik dat ik de banner nu (in juiste formaat) terug zie op "profieldetails" maar niet in mijn "publieke profiel"... Is daar wellicht ook nog een oplossing voor?
  4. Ja, een voorbeeld is bijvoorbeeld "Grondwatermeter Den Burg"; GC2YAQD. Het zou mooi zijn als de gedropte banners ook weer geplaatst zouden kunnen worden. Dus advies is welkom!
  5. Heel erg bedankt voor het advies. Ik heb het toegepast en het is redelijk gelukt. Wel viel het me op dat banners, die je binnenhaalt via "bannermaker" niet te verkleinen zijn. Ik heb ze nu maar van ons profiel gehaald.
  6. Hallo, In de loop van de tijd heb ik wat banners verzameld, maar het ziet er rommelig uit omdat veel banners een verschillend formaat hebben. Hoe krijgen andere cachers toch zo'n mooi rijtje met banners in precies dezelfde grootte? Graag wat advies!
  7. Heel erg bedankt voor de reacties. De laatste tip van StefanD heeft ons geholpen en alles loopt weer zoals het moet!
  8. De Garmin Communicator plugin hebben wij reeds lang geìnstalleerd, nu zelfs de nieuwste versie . Tot nog toe geen problemen gehad met het downloaden van cache informatie naar de GPS. Het aanklikken van het dialoogvenster op Garmin lukt niet, er is geen reactie. Hij blijft op Delorme steken. Dus graag meer advies!
  9. Sinds kort verschijnt bij het overzenden van de geocache informatie naar onze GPS, het vignet van Delorme in beeld. Er wordt verzocht Delorme te downloaden om in te pluggen. We hebben het programma gedownload, maar het lukt niet om informatie over te brengen. We komen niet verder, ook niet na updaten van onze Garmin. Graag advies!
  10. Bedankt voor de snelle reacties! Ik blijf het vreemd vinden dat een TB opeens weer opduikt...Uit de cache waar onze TB gedumpt was, zijn heel veel TB's verdwenen. Wij hebben de eigenaar een mailtje gestuurd, maar helaas niets meer van gehoord. Wij hebben besloten nog even te wachten en in juni, wanneer we op vakantie in IJsland zijn, de copy tag daar achter te laten. We zien dan wel hoe het verder gaat en mocht de oude weer opduiken, dan kunnen we inderdaad de copy weer uit de roulatie nemen.
  11. Al tien maanden is onze T.B. kwijt en wij vermoeden dat hij niet meer boven water komt. Wij hebben hem daarom als "zoekgeraakt" geregistreerd. Kunnen wij nu de copy tag gebruiken als vervanging en hoe registreren we dat? We denken eraan om dezelfde T.B. te gebruiken of is het slimmer om een totaal andere te nemen? Wie kan ons adviseren?
  12. Bij de reviews lezen wij regelmatig dat mensen al vóór publicatie van een nieuwe cache, op de hoogte zijn van het verschijnen ervan. Is er een manier om hiervan op de hoogte te worden gesteld?
  13. Tot onze grote vreugde is onze TB, die al maandenlang als vermist is geregistreerd, weer opgedoken. Wij kregen bericht dat iemand hem gesignaleerd heeft, maar hem niet heeft meegenomen. Hoe krijgen wij de TB in de (bij ons bekende) cache, zodat hij weer normaal kan rondreizen?
  14. Bij het downloaden van de gegevens van een cache worden de waypoints opgeslagen in volgorde van afstand.dit is lastig omdat hierdoor de waypoints van verschillende caches door elkaar gaan lopen.Ik wil graag graag de waypoints gerangschikt hebben bij afzonderlijke cache.Dit moet toch mogelijk zijn. Wie kan mij helpen?
  15. Bedankt voor jullie snelle reacties.Het is uiteindelijk gelukt via het icoontje voor Reset.De vier mogelijkheden (russisch schrift)die hier onder staan uitgeprobeerd et voilà. Fijne kerstdagen. Jut+Jul
  16. Hallo Oemoemenoetjes, De uitgebreide handleiding is in het nederlands en die geeft de pictogrammen van het menu niet weer. Wat is fabrieksinstelling in het russisch? Bij Reset staan russische termen. Gerry
  17. Heb net een etrex 20 aangeschaft.Bij het starten verscheen een taalkeuzemenu waarbij ik per abuis de verkeerde taal heb geactiveerd,namelijk Russisch.Hoe maak ik dit weer ongedaan.
×
×
  • Create New...