Jump to content

Sjonnie61

+Premium Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sjonnie61

  1. Het klopt in de zin van dat het toevallig chaches zijn voor mijn vakantie dus verder weg, maar nu heb ik er 1 van dichtbij gedownload en bij die krijg ik de zelfde foutmelding en ook deze kan via verkenner terug vinden in de eerder genoemde map. Maar welke zoekparameters moet ik dan aanpassen?
  2. Als ik een cache heb gedownload via de knop "Verzenden naar Garmin", en ik wil deze openen op mijn Garmin 65S krijg ik de foutmelding: "Geen resultaat gevonden. Pas de zoekparameters aan en probeer het opnieuw". Maar als ik ga kijken via verkenner staan ze wel degelijk in de map: Garmin GPSMAP 65s - Garmin – GPX Wat moet ik doen/veranderen om ze wel zichtbaar te krijgen in mijn Gps?
  3. Ik heb de Teasi1 - 3 GPS. Daar kan ik gewoon een GPX-bestand voor downloaden en installeren van een willekeurige wandel/fiets site en deze kan ik dan ook gewoon openen. Maar als ik een GPX-bestand download van Geocaching.com krijg ik steeds de melding dat hij niet kan openen!? Heeft iemand hier ook ervaring mij en nog beter wie kan ik vertellen hoe ik dit kan oplossen.
×
×
  • Create New...