Jump to content

timppi

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by timppi

  1. Noniin, vihdoinkin jotain uutta Garmin+OSX -rintamalta. Project Bobcat Jokohan vihdoin saataisi natiivi garminsofta mäkille;)
  2. Garminin oman usb-signaalin voi kääntää Fransonin GPS-gatella normi NMEA:ksi, jota muutkin karttaohjelmat, kun Garminin omat, ymmärtävät. Ainut vaan, että tuo ohjelma taitaa jotain maksaa, mutta aktiivikäytössä sitä kai voisi harkita.. Timppi
  3. Itseasiassa tuo MapSource toimii parallelssin kautta niin hyvin, että kaipaa ainakaan tällähetkellä MacOS:lle käännettyä mapsourcea. Tuossa Parallelssissa toimii kaikki, mitä kätköilijä voi toivia..
  4. Tuo on hyvä tietää, että Parallelssin kautta toimii, se onkin jo hankintalistalla. Garmin on nyt ollut ihmeen hiljaa tosta OS X:n mapsourcesta. Saas nähdä, tuleeko sitä koskaan.. Tuota linux-ohjelmaa en jaksa lähteä kokeilemaan. Käytössä on kuitenkin Garminin ETrex C -malli, jossa siis USB-piuha vakiona.. Vaihnko vaan, ettei tosta taida saada puhdasta NMEA:ta ulos, eli muut karttaohjelmat eivät toimi..
  5. Näin uutena mäk käyttäjänä kysynkin, että onkohan mitään tapaa, millä saisi mäkillä ladattua vielä karttojakin laitteeseen? Pyörisiköhän mapsource esim. Cross-jonkun kanssa, mikä pyörittää Windows softaa natiivisti intellimäkeillä..?
×
×
  • Create New...