Jump to content

DM500HD

+Premium Members
 • Posts

  351
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DM500HD

 1. Wie zwijgt stemt toe, dus de deal lijkt beklonken. Op zich is het een uitdaging, ik zou er gelijk een vereniging van maken, een vast team formeren, wat commercie binnen halen en de website een flinke facelift geven. Kijken of die 5000 USD na een paar jaar nog klopt
 2. Er is een prijs genoemd van 12.000 euro voor de website, domeinnaam, stichting en goodieshop. Totaal geen idee of dit een normale prijs is. Iemand anders misschien?
 3. Zoals gezegd: geen reaktie en ik had ook niet anders verwacht, maar ik blijf voor iedereen hopen dat het stokje een keer doorgeschoven wordt naar een ander of naar een groep cachers, die wel meer betrokken bij het geheel zullen zijn. En wie komen er een aantal ex-vrijwilligers op dat moment gewoon weer met plezier terug, omdat de gezagsverhoudingen en de communicatie zeker zal verbeteren. Een betrokken admin is wel gewenst en niet eentje die op zijn luie donder achterover gaat leunen. Verder met dank aan Sivota voor het resultaat bij GS!
 4. Het wordt tijd voor overname. Ik heb Geoman een berichtje gestuurd en om een prijs gevraagd, voor de website, de goodieshop en de stichting. Ik ga er eigenlijk vanuit dat hij niet gaat reageren, maar wellicht brengt hem dat wel op het idee om een keer afstand te gaan doen. Een knuppel in het hoenderhok dus
 5. Verrek: Kalkendotters enorm bedankt voor je inzet! Het schip lijkt slagzij te maken.
 6. Eindelijk iemand die wil toegeven dat Geoman een sta-in-de-weg is voor de verdere ontplooing van de stichting en de website. Ik weet niet hoe lang ik dat al her en der schrijf, ik denk al een jaar of drie. Vaak tot ongenoegen van al die ex teamleden die zich nu in dit draadje verzameld hebben. Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd wat er nu gaat gebeuren, dus een kijkje naar de verdere toekomst. Ik denk niet dat Geoman zijn kindje laat stranden.
 7. Het nut van het laatste ontgaat me eerlijk gezegd. Wat is het nut van een eigenaar die zich verder onttrekt aan beslissingen die in een bestuur genomen worden, stugger nog de site eigenaar kan ieder besluit tegenhouden en daarmee de voortgang van zijn eigen site tegenhouden, ondanks de goede bedoelingen van het nieuwe bestuur die door de eigenaar met handen en voeten gebonden blijven. Ook van een site owner wordt toch wel enige aktieve inbreng verwacht of mis ik nu iets?
 8. Lijkt me ook niet wenselijk. Een nieuwe eigenaar met een frisse blik om het geheel op termijn in een nieuw jasje te steken lijkt me de beste en kortste weg. Er zou een nieuw team geformeerd kunnen worden gericht op een langdurige samenwerking, zonder al die wisselingen van de afgelopen jaren. Wel zal een nieuwe eigenaar een duidelijk kader moeten gaan stellen waar binnen gewerkt kan worden en breed gedragen ideeen van buitenaf moeten niet meer genegeerd worden. Andere mogelijkheid is een stukje commercie gaan binnenhalen om het geheel naar een hoger plan te tillen. Een nieuwe site gaan opzetten is zo ongeveer bij voorbaat al tot mislukken gedoemd, omdat geocaching.nl nou al eenmaal de naamsbekendheid heeft. Geen enkel nieuw idee zal daar tegenop kunnen.
 9. Ringeling, ik heb al zo vaak aangeboden om het geheel over te nemen. Jaren geleden al en heb daar ook een aantal berichten over naar Geoman gestuurd, maar als daar geen reaktie op komt dan houdt het ergens op. Kost me prive waarschijnlijk een duit, maar dat is via een andere manier ook weer terug te verdienen. Wat ik als grootste probleem zie is dat Geoman niet of nauwelijks nog sturing aan het geheel geeft. Als site owner zal je toch zo af en toe je gezicht moeten laten zien, zowel voor als achter de schermen. Achterover gaan leunen is echt een verkeerde instelling, zeker als er duidelijke signalen vanuit de community komen. We wachten het maar af, ooit zal Geoman die stap wel zetten, alleen is de vraag wanneer dat gaat gebeuren en wie de kar verder gaat trekken. van Geoamn begrijp ik ook wel dat hij een aantal vertrouwelingen om zich heen wil hebben, dat wil iedere site owner. Een stukje overleg kan daarbij helpen, maar niet met de botte bijl een aantal vrijwilligers de rechten zomaar ontnemen, zeker niet bij mensen die al jaren zoveel inzet hebben getoond.
 10. Met verbazing lees ik de diverse draadjes, hoewel verbazing? Ik heb ooit de ondergang van Terracaching en Geocaching.nl voorspeld. Beide voorspellingen zijn zo ongeveer wel uitgekomen. Of er nog meer voorspellingen in de hoge hoed zitten? Geen idee eigenlijk, de koek is op wat mij betreft. Wel aardig om te zien hoe voormalig gc.nl teamleden opeens partij kiezen en na pas durven te spreken hoe het binnen gc.nl is. Wordt het niet eens tijd dat de site in de verkoop gaat? Ik bied alvast 1 euro, wie biedt er meer
 11. Lees deze maar, een waarheid als een koe:
 12. In dit geval kwam de reflectie van boven en dan loopt een forum vanzelf leeg, omdat mensen nu eenmaal als volwassenen i.p.v. kleuters behandeld willen worden. Zie daar de leegloop, ik kom hier ook nauwelijks meer.
 13. Inderdaad, in vakjargon heet dat Kleptografie. In de volksmond heet het kuddegedrag
 14. Goed ontopic dan maar weer. Ik ben nergens lid of donateur meer, zonde van het geld en cachen zonder PM of donateur te zijn is ook te doen. Je maakt een korte uitdraai en je gaat lekker cachen
 15. Dat zeg ik niet Xaa, lees mijn bericht eens goed door. Je leest wat je lezen wil. Het riedeltje is zeker irritant, maar er verschijnt meer uit de koker dan alleen maar datzelfde riedeltje. Je focust alleen op het riedeltje, waardoor je de rest van zijn epistels mist, net zoals je de essentie van mijn reaktie ook gemist hebt.
 16. Ik weet het niet Xaa. Waarom negeren? Omdat hij andere ideeen heeft dan het gros van de cachers hier? OK hij zeurt en dramt zo af en toe, daar is iedereen het wel (deels) over eens, maar is dat een Fries niet eigen? Het steeds in herhaling vallen over zijn ´grote vriend´ weten we nu wel. Aan de andere kant (en dat zie ik als positief) heeft hij met de regelmaat van de klok wel zo her en der een punt, door de zwakheden van een bepaalde partij te benoemen. Hij heeft dat lef, waar een ander in zijn schulp kruipt. Ergens is hij nog een boegbeeld van vrije meningsuiting, waar anderen allang zijn afgehaakt en het liefst veilig met de grote massa mee gaat lopen. Eerlijk gezegd weet ik dus niet wat erger is: zwart schaap spelen door de eigen mening te verkondigen of dom schaap spelen en met de massa meegaan
 17. Jaah laten we een kliklijn instellen om elkaar geband te krijgen. Hoe diep kunnen we zakken?
 18. Hier hetzelfde, server zal er wel even uitliggen.
 19. Dan had je je maar moeten gedragen
 20. Van de AH reclame word ik ook zo moe, toch accepteer ik die. Vreemd he?
 21. Hebben Hopelijk vindt Marit hier wel haar weg.
 22. Ik ben altijd voorstander van de juiste man of vrouw op de juiste plaats. Van het modereren van Sivota bij gc.nl ben ik ook nooit zo gecharmeerd geweest. Misschien dat dat te maken heeft met de cultuur bij gc.nl of de daar geldende regeltjes. Hier zijn ze zeker minder streng en wellicht dat Sivota hier wel kan gedeien. Overigens heel erg jammer dat ze weg gegaan is op de plek waar contacten werden onderhouden met natuurorganisaties. Daar lag en ligt nog steeds een braakliggend terrein.
×
×
 • Create New...