Jump to content

de oudjes

+Premium Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by de oudjes

  1. Sorry, ik had er een smiley bij moeten zetten....
  2. Of je zet bij een nieuwe cache alvast 3 fake logjes op de site en de logrol. Scheelt een hoop gedraaf....
  3. Het komt nu voor bij Subforum Trackables: Last Post Info: In:Dutch Geocoin 2011. Resultaat totaal geen avatars. Na even wisselen tussen Vorig Tabblad en huidige is alles weer normaal.
  4. Als een subforum wordt gestart via Last Post Info gebeuren er vreemde dingen met de avatars; ze worden of niet getoond of staan op de meest rare plekken. Wissel je even van tabblad dan is in de meeste gevallen alles weer normaal.
  5. Ik heb de 15e de CO gemaild met het verzoek om de foto's te verwijderen en geen reactie ontvangen. De cacher had al gereageerd met "sorry, wisten we niet ..gelijk aanpassen... Tot nu staan de foto's nog steeds in volle glorie bij de log. Hoe nu verder?
  6. Bij een cache werden in een log foto's geplaatst van de aanwezige trackables waarop de codes duidelijk zichtbaar zijn. Ik heb de cacher geadviseerd de foto's weg te halen dan wel aan te passen, en tevens bij GC.nl de vraag gesteld wat nu de richtlijnen/regels zijn in deze. Ik meen dat de codes niet bekend mogen worden. De cacher heeft op mijn mail gereageerd en neemt aktie. Nogmaals de vraag wat nu mbt de codes de regels zijn.
×
×
  • Create New...