Jump to content

pealgis

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pealgis

 1. pealgis

  FIN: Taskulamppu

  Led Lenser on täälläkin käytössä. Mukaan tuli teline, jolla lampun saa kätevästi kiinnitettyä polkupyörään, joten varsinkin fillarikätköilijöille voin tätä suositella.
 2. Tarkoituksenani on jo pitemmän aikaa ollut laittaa purkki Kuitian kartanon läheisyyteen. Tunnen hyvin kartanon ja sen omistajan ja ajan usein paikan ohi. Paikka purkille on jo katsottu, mutta matkassa ei vain ole ollut sopivaa purkkia. Kesän aikana pitäisi kuitenkin tämäkin paikka olla kätkötetty.
 3. Sieltähän tuli kiva juttu ts
 4. Näin perusteltuna alkuperäinen ehdotus kuullostaa ihan hyvältä.
 5. Ehdottaisin muotoa: Yhdistyksen nimen kirjoittaa hallituksen puheenjohtaja yksin, tai varapuheenjohtaja yhdessä sihteerin tai rahastonhoitajan kanssa ( vaihtoehtoisesti yhdessä hallituksen jäsenen kanssa).
 6. Jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei tarkoita sitä, että eroaa yhdistyksestä, vaan on ainoastaan peruste hallitukselle erottaa jäsen. Jos haluaa itse erota on siitä nimenomaisesti ilmoitettava hallitukselle/jäsenkokoukselle. Säännöistä voi kuitenkin hyvin poistaa "erääntynee".
 7. Myöhäinen herätys sääntökeskusteluun Säännösissä olisi hyvä olla myös yhdistyksen virallinen ruotsinkielinen nimi. Tarvitaan ruotsinkielilisillä alueilla ja jos on virallinen nimi ruotsiksi ei ruotsinkielisen median tarvitse keksiä omia käännöksiä. En ole kuitenkaan kovin hyvin selvillä siitä mitä kätköilytermejä Rutosissa käytetään. Finlands geocachare kuullostaa hieman tönköltä. Finlands geocachingförbund on parempi, mutta en ota muuten kantaa siihen pitäisikö nimi olla liito vai ei.
 8. Tuntuu silti, että kätkijöillä on kauhea hoppu saada kätköt julkaistuksi, vaikka kätkijä itse on saattanut käyttä montakin viikkoa kätkön suunnitteluun, kuvauksen tekemiseen ja piilottamiseen. Kätköillessä sitä osaa kyllä arvostaa jos kätkön piilotamiseen ja idean keksimiseen on käytetty aikaa ja ainakin minä arvostan kyllä kovasti myös sitä työtä mitä Tahu Nuva tekee tarkastaessaan kätkökuvauksen ja kordinaatit, vaikka tähän joskus kuluisikin yli 72 h. Ei se kätkö siitä huonone, että se odottaa etsijäänsä pari päivää kauemmin, mutta moni kätkö tai kuvaus saattaisi olla huonompi ellei sitä suunniteltaisi ajan kanssa ja myös tarkastettaisi huolellisesti.
 9. Imponerande. Intresant läsning också för en som än så länge bara cachat i Finland.
×
×
 • Create New...