Jump to content

cactus.hu

Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by cactus.hu

 1. Az a gond, hogy az eredeti tulajok jó eséllyel nem fogják feltenni ide a ládáikat, hiszen ha nagyon akarták volna akkor ezt már korábban is megtehették volna. Jobb megoldás lenne egyből őket megkeresni, hogy nevükre kerülhetne-e itt is a láda (ha egyáltalán regisztrálva vannak).
 2. Szia! A nyelv biztos nem akadály, nekem először mindegyik csak magyarul került fel! A leggyorsabb jóváhagyás egy óra sem volt, a leghosszabb talán 1 nap. Lehet csak egyszerűen nem ér rá az aktuális revizor.
 3. Semmi gond, majd legközelebb!
 4. Meg is vannak, így már csak magunkat kell felkészíteni, készítek új palackokat és újranyomtatom a log füzeteket.
 5. Úgy néz ki este megkapom a pontokat, így tuti végig tudjuk járni.
 6. Írtam levelet Amancsicsnak, de nem válaszolt, szerintem már egyik oldalon sem aktív :-( Lehet valamelyik korábbi megtaláló ki tud segíteni minket.
 7. Ok, ha tudsz jössz mi ott leszünk. Egy-két nappal előtte elég pontosítanunk.
 8. Június 5.-én kényelmesen végigjárjuk ezt a ládikót My link, ha valakinek van kedve csatlakozni szívesen látjuk.
 9. Ok, csak azért kérdeztem ,mert mostanság elég sokszor előfordult, hogy nem mentek át a leveleim a spam szűrőkön.
 10. taska küldtem emilt, megkaptad?
 11. Nekem a hátrafelé nyilazó jön be a legjobban. A többi nekem valahogy nagyon magyar,a t...öm tele van azzal, ha valamit meg akarok venni azon tarsoly, turul, árpádsávos zászló, nagy Magyarország van (most nagyon divatosak ezek a motívumok).
 12. Én látom lelki szemeimmel, a hátrafelé nyilazó lovast tarsollyal az oldalán, amint lenyilazza a juhászt, a pulival együtt a gémeskút előtt :-)))
 13. Hát, az én utolsó ládámat 1,5 óra alatt engedte át :-)))
 14. A tescoban egy polcal arrébb :-)
 15. Küldtem egy-két emilt ide-oda, hátha nem lenne annyira nehéz elrendezni a jogi dolgokat, gondolom egy-két nap alatt kiderül. Svarcba nem csináltatnám, mert egyrészt becsületes gyerek vagyok, másrészt én is utálom ha a kertembe szarnak.
 16. Ahogy én ismerem bármit vállal :-) Nagyon nem mélyedtünk bele, de jövőhéten úgy is megyek hozzá, akkor mindenről kifaggatom. Valami ámítógépvezérelt lézeres cuccal csinálja, az alapanyag mindegy, fém, fa, üveg, műanyag... Gondolom ha nem 10 darab kell akkor az alapanyagot is szívesen beszerzi.
 17. Nemrég érdeklődtem egy ismerősömnél aki gravírozással is foglalkozik, szerinte nem nagy cucc összedobni egy hasonló facoint, ha mem neki kell megterveztetnie a rajzot 1-200 huf-ból ki lehet hozni alacsony darabszámnál is.
 18. Nemrég érdeklődtem egy ismerősömnél aki gravírozással is foglalkozik, szerinte nem nagy cucc összedobni egy hasonló facoint, ha mem neki kell megterveztetnie a rajzot 1-200 huf-ból ki lehet hozni alacsony darabszámnál is.
 19. d. Csináld meg a kerítést! :-)))
 20. Köszi, köszi! Helyretettem az időt és máris jobban érzem magam :-)
 21. Csak az idővel van bajom, még csak 06:30-van nem 08:30. Valaki írástudó jelezhetné az illetékeseknek.
 22. Köszönöm :-) Örülök ennek a fórumnak :-)
×
×
 • Create New...