Jump to content

Arsari_NL

+Premium Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Arsari_NL

 1. Helaas heb ik door omstandigheden niet kunnen cachen. Dat helaas geldt gelukkig alleen maar voor het niet kunnen cachen, de onverwachte omstandigheden waren wel leuk. Dan maar vier jaar wachten om deze datum ingevuld te krijgen...
 2. Wie kan en wil mij helpen? Een TB (gemeenteracer)van mij is per ongeluk in de verkeerde cache gelogd (hij ligt in CVG08J-Watergeest, maar staat gelogd in GCK9TJ-Meedoen is belangrijker dan winnen). Ik heb hierover een berichtje gehad van deze cacher, en hij heeft het ook netjes vermeld in zijn logs bij beide caches. Hoe kan ik dit nu oplossen? Wachten tot iemand anders deze in de Watergeest vindt en hem dan meeneemt? Of kan ik deze als eigenaar zelf naar de goede cache verplaatsen, dat wil zeggen virtueel via mijn PC. Hij ligt net iets te ver (Zuid-Holland vs Flevoland) om er even voor op en neer te rijden. Alvst bedankt
 3. Bij mij hetzlefde als bij anderen. Wil ook graag deze dag 'afgevinkt' hebben, maar moet ook gewoon werken en zit dan midden in mijn verbouwing/verhuizing. Het zal dus ook wel ergens een snelle oppikker worden.
 4. Er lopen nu inderdaad 2 draadjes met beste wensen... Misschien iets voor een moderator om te verhelpen? Maar natuurlijk geldt ook voor dit draadje: iedereen de best wensen voor 2012!!!
 5. Ook vanuit Lelystad de beste wensen voor 2012. Wij wensen iedereen behalve geluk, goede gezondheid en alle andere algemene zaken, ook een goed cachejaar toe. Dat we allemaal maar weer mogen genieten van deze hobby.
 6. He bah, wat vervelend. Sterkte ermee
 7. Dank zij Sljochte heb ik de oplossing gevonden. Het was zo simpel... Ik heb ooit ingelogd in de app toen ik nog geen pm had, en dat is dus op mijn telefoon zo gebleven. Het was een kwestie van een keer uit- en weer inloggen en ik kan nu de pm caches zien.
 8. Ik heb sinds een tijdje een Iphone4 met daarop de groundspeakapp. Tot nu toe was dit een prima combinatie om te cachen. Afgelopen zaterdag kwam ik iets raars tegen. Ik maakte een wandeltocht en had vantevoren thuis gekeken waar ongeveer caches lagen. Op de lokatie aangekomen waren deze caches niet zichtbaar in de app. Dit gebeurde mij tot drie keer toe, en toen heb ik het maar opgegeven. Bij controle thuis bleek dat alledrie de caches pm-caches waren. Ben verder aan de slag gegaan met telefoon en website en inderdaad krijg ik op mijn telefoon nooit pm-caches te zien. Ligt dat aan mij, zie ik iets over het hoofd in de app dat ik kan aanpassen? Alvast bedankt
 9. Sinterklaas, kerst, mijn verjaardag... Ergens zou het toch moeten lukken om dit cadeau uit te pakken.
 10. De mijne is besteld, als het goed is, komt hij morgen binnen. Ik ben benieuwd, hij ziet er op de foto al leuk uit, afwachten hoe hij in het echt is.
 11. Wie Dominus Youp ook is, ik wens hem/haar veel succes.
 12. De lovende omschrijvingen van bepaalde caches maken mij zeer nieuwsgierig. Maar eens uitzoeken wanneer ik waar in de buurt ben.
 13. Ach, hoe je ze ook noemt, ik ben er blij mee. Bedankt Groundspeak en Sivota hiervoor
 14. Arsari_NL

  Translation

  @Baloocaching; Thankx, I sent you an e-mail
 15. Ik zie drie leuke foto's. Ik zal mijn collectie eens doorspitten, zit hopelijk ook iets geschikst bij.
 16. Inderdaad, ik heb al via het Spaanse forum hulp gekregen. Ideaal een internationaal forum
 17. Arsari_NL

  Translation

  Hello, I am a dutch owner of a TB which has a destination somewhere in Spain. On the webpage of the TB I want to write down the description in Dutch, English, French and Spanisch. Who can help me with the translation?
 18. Hallo, Ik heb een TB klaarliggen waarvan het de bedoeling is dat deze op een bepaalde lokatie in Spanje beland. Wie kan mij helpen om de tekst bij deze TB te vertalen naar het Spaans? De nederlandse en engelse tekst heb ik reeds klaar, en met de franse vertaling ben ik aan het stoeien, maar dan spaans... Alvast bedankt. Arsari_NL
 19. @Ogima en Wad-seekers, Wat een leuk idee om zo bij te houden waar je bent geweest. Ik denk dat ik ook maar eens zo'n 'tracker' ga regelen. Ik heb geloof ik nog een (doelloze)TB liggen.
×
×
 • Create New...