Jump to content

harrieklomp

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by harrieklomp

  1. Zoals bij SG is Kees helaas opgestapt (we missen hem wel hoor) maar de site kan gewoon door gaan maar dan met andere mensen en dat is het voordeel van een stichting. Eventueel kunnen er ideeën en/of wensen aangegeven worden zodat er aan gewerkt kan worden.
  2. SG is aangemeld door 1 persoon omdat er heel simpel een naam bij moest staan maar simpel gezegd is het een site voor en door iedereen. Eigenlijk is er door het verleden een nare bijsmaak overgekomen en hopen dat daar verandering in gaat komen met hulp van anderen. De site wordt niet gesponsord maar betalen alles uit eigen zak en wij zijn in mijn ogen ook geen bedrijf die op winst uit zijn en tot nu toe kost het alleen geld. De site is toegankelijk voor iedereen dus ook diegene die bij geocaching zijn hobby vind en de cachers van andere sites zijn welkom. Per slot van rekening doen we allemaal het zelfde en dat is een kissie zoeken. Groet, Harrie
  3. Ik ben er zelf uitgestapt omdat ik een boerderij gekocht heb die helemaal verbouwd moet worden. De statuten zijn duidelijk. misschien dat ze die eens op de site moeten zetten. Dan is de site niet erg actueel, want daar staat op dat je in het bestuur zit. Eens zien of ik er wijs uit kom wat daar gebeurd want van de opzet begrijp ik bijzonder weinig. Wie kiest dan jaarlijks dat bestuur als er geen leden zijn? Iedereen die zich daartoe geroepen voelt? De donateurs? Er is in ieder geval potentie... De gegevens zijn nu actueel
  4. Het is lastig om hier wat te schrijven want ik ben gister al op mijn vingers getikt omdat er een linkje geplaats was naar de genoemde site. Maar door gebrek aan mankracht, tijd en kennis raakt die site een beetje achter en dat vinden diegene die er nog zijn niet echt prettig.
  5. Op het GS forum is nog genoeg ruimte voor goede discussies maar het is nog niet echt optimaal doordat de kennis en de mankracht ontbreekt. Hierbij is de mogelijkheid voor iemand met kennis van CB en Kunena om hieraan te werken en het forum goed te laten werken. Met een beetje goede wil en de mensen zou hier best wel een goed alternatief kunnen ontstaan.
×
×
  • Create New...