Jump to content

stanbull

+Premium Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stanbull

  1. Bedankt voor de tip. Weer heel wat anders dan in de 'wilde' natuur!
  2. Goedemiddag allemaal! Afgelopen zondag (dus een weekje terug) heb ik 3 nieuwe caches geplaatst. Gisterenmiddag kreeg ik aan het begin van de middag het bericht dat de eerste gerievewed en akkoord is. Intussen (24 uur later) van de andere 2 nog niets gehoord, terwijl ik ze vrijwel gelijk na elkaar geplaatst heb. Mocht dit gebruikelijk zijn is een of een paar dagen extra wachten natuurlijk geen probleem, maar ik maak me een beetje zorgen dat er zoveel verschil tussenzit. Moet ik mij inderdaad zorgen maken, of niet? Iemand die ervaring hiermee heeft? Grtz, Stan
  3. Dit zijn echt goede tips waar ik wat mee kan, bedankt!
  4. Hallo medecachers! Iets meer dan een weekje begonnen met geocachen en ik ben helemaal verkocht! Natuurlijk is samen veel gezelliger dan alleen, dus wie heeft er eens zin om op uit te trekken? Ik woon trouwens tussen Bergen op Zoom en Goes, dus echt helemaal in het Zuid-Westen van Nederland. Ik heb een weekend-vrij-reizen-kaart van de NS, dus iemand die wat verder weg woont en/of het leuk vind om in steden en in de buurt van andere stations te zoeken kan natuurlijk ook. Verder ga ik er graag met de kajak op uit, dus mocht iemand dat leuker vinden met gezelschap, kan dit na het herstellen van mijn blessure ook. Wie weet tot binnenkort eens. Grtz, Stan Stier (geocachenaam: stanbull)
  5. Hallo medecachers, Naast dat ik heel graag wandel en daarom sinds kort met geocachen begonnen ben, pak ik ook graag mijn kajak om eropuit te trekken. Heeft iemand nog een lijstje of suggesties met caches die leuk zijn om met de kajak of kano te bezoeken? Het liefst in Zuid-West Nederland, maar mag ook verder weg in Nederland/Europa zijn natuurlijk. Wat ik tot nu toe op mijn lijstje heb staan: - de eilandjes in het veerse meer - tiendengemeten - Bruinisse 'mosselbanken' Wie o wie kan mij aanvullen? Bedankt alvast voor de suggesties/tips! Stan Stier (geocahenaam: stanbull)
  6. Yup, nevermind. Yesterdayevening I decided to just go with it without the trial. Thanks anyway!
  7. Hi y'all. I'm new here, from the Netherlands. Heard about GC a while ago, but today decided to give it a go. I love to hike and travel, so anything that might take me to cool new places seems like a good idea to me!
  8. Hi there. I'm new here and would like to get a free trail, to see if the premium is worth it for me. Is it possible to get one? Thanks!
×
×
  • Create New...