Jump to content

koskiset

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by koskiset

  1. Kannattaa tutustua myös imaging resource -sivuihin. Siellä voi vertailla eri kameroilla otettuja kuvia keskenään ja arvostelutkin on mielestäni laadukkaita ja kattavia. Muitakin vastaavia sivuja on webissä tarjolla. Tommi
  2. Mielestäni kenenkään ei pitäis tulkita neutraalia kommenttia (TNLN) negatiiviseksi. Olen käyttänyt em. lyhyttä kuittausta, kun olen löytänyt useamman kätkön kerralla ja en ole ollut tarinatuulella. Tusinakätköissä yhdyn edelläpuhujiin siinä, että kyllä Suomeen purkkeja mahtuu useampikin tusina, joten on vain hyvä jos valinnanvaraa riittää. Minä olisin ainakin kypsynyt tähän harrastukseen varmasti ennen kymmentäkään löytöä, jos kaikki kätköt olisivat jollakin tapaa uniikkeja. Toivon kuitenkin, että kätköilijät viitsisivät voimavarojensa mukaan kirjoittaa enemmänkin (positiivisia) kommentteja kätköistä. Olen huomannut omien kätköjeni kautta, että yksikin positiivinen sana löytäjältä tuo piilottajalle hyvän mielen.
  3. Mulla on muutaman vuoden ollut käytössä Casion QV-3500. Se siitä. Nyt olis mullakin uuden kameran hankkiminen edessä. Valintakriteerinä painotan tuota kokoa hyvän kuvanlaadun ohella eniten. Jos ei kameraltaan kaipaa muuta kuin helppoa automaattikuvausta, niin sitten on monta vaihtoehtoa, jotka ovat todella pientiä. Tällä hetkellä haaveilen olympuksen c-60:stä. Jos pienempi pixelimäärä riittää esim. olympuksen mju 300 tai 400 voisi sopia kätköilyyn myös roisketiiviytensä vuoksi. Tuosta pienuudesta sen verran vielä, että ellei ole aivan vannoutunut valokuvaaja, tulee taskuun mahtuvalla kameralla kuvattua huomattavasti enemmän kuin repussa makaavalla järkkärillä.
×
×
  • Create New...