Jump to content

Kaji

+Premium Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kaji

 1. Ryhmän logossa näkyy edelleen pohjoismaat. Ehkäpä se muuttuu Suomenlipuksi joskus.. Missäs ne muut pohjoismaat nyt keskustelee kun pohjoismaat ryhmä muuttui Suomi ryhmäksi? Eipä sinänsä, että muut paljoa olisikaan keskustelleet.
 2. Joo.. Purkkiin vaan ja kiertoon!
 3. Autolla liikuttaessa käytän N95:ssa Navicore & SmartComGPS compoa, mutta maastossa itse kätköt haen Garmin 60 CSx:llä. N95 on myös näppärä kätkökuvausten lukemiseen Trimble Geocaching Navigatorilla ja selaimella.
 4. Itse olen myös toiminut juuri noin kuin ohjeessa kerrotaan ja hyvin on pelannu. N95:n uusimmalla softalla GPS:ää käyttäviä ohjelmia voi käytössä olla yhtäaikaa useampia, niin on varsin kätevää pitää SmartComGPS softan karttanäkymää näytöllä samalla, kun navicore huutelee ajo-ohjeita taustalla.
 5. Pitipä osallistua tuohon kyselyyn. Saappa nähä ottaako yhteyttä..
 6. Kaji

  FIN: Tb Kateissa

  Minulla on tapaus jossa eräs USA geokolikko (Kaji's USA Geocoin #2) lähti beasty boys nimimerkkisen kätköilijän mukana Britteihin ja lukuisista yhteydenottoyrityksistä huolimatta ei laittanut sitä kolikkoa mihinkään kätköön. Aika kului ja luulin kolikon jo hukkuneen ikuisiksi ajoiksi kunnes yllättäen nyt keväällä kaveri puodottikin kolikon erääseen kätköön ja matka jatkuu! Eihä se kerennytkään olla sen halussa kuin 21.8.2004 - 6.3.2007, eli vajaa kolme vuotta!
 7. Itse kävin piilottamassa juuri purkin Tiirismaalle. Harmi vaan kun korkein kohta on aidatun alueen sisäpuolella. Tämä johtuu siitä että alueella on Digitan radiomasto ja tämä on samalla Suomen korkein rakennelma.
 8. Minulta löytyy Vääksystä kanavakätkö Vääksyn Kanava - Vääksy Canal Saman kanavan yhteydessä on myös toinenkin kätkö: Lines of Communication
 9. Kaji

  FIN: Taskulamppu

  Itse olen toimivaksi todennut Fenix P1 lampun. Arvostelu ko. lampusta löytyy täältä. Lisäksi tilasin lampussa käytettäviä 123 A litium paristoja täältä. 10kpl Panasonic pattereiden hinnaksi tuli 21€ kuluineen.
 10. 95. Tulen ulos kaapista ja tunnustan lukevani näitä juttuja vaikka en ole vielä uskaltautunut kirjoitella mitään.. mutta jospa asiaan tulee muutos.
×
×
 • Create New...