Jump to content

Teumaat

+Premium Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Teumaat

  1. Het is inderdaad geen geocoin. Het blijkt een munt van Achmea te zijn, waarmee je je pensioen kunt checken.. Lekker nutteloos dus
  2. Ik heb een ongeactiveerde coin gevonden. Nu wil ik deze graag activeren maar ik weet niet precies wie de maker is, dus weet ik ook niet waar ik de activatiecode kan opvragen. Op de coin staat "Koersvast geluksmunt". Iemand enig idee?
  3. In Utrecht liggen 2 verwaarloosde caches (GC116CD en GC1758T). De legger heeft het Geocachespel naast zich neergelegt. Moet hij/zij helemaal zelf weten natuurlijk. Echter kan ik de legger niet benaderen, omdat deze het E-mailadres niet heeft gevalideerd (hoe is dat nu weer mogelijk?..) De regels zeggen dat een cache niet geadopteerd kan worden, zonder toestemming van de legger. Maar wat als de legger niet (meer) bereikbaar is? Wellicht dat een reviewer o.i.d. toch het E-mailadres van de legger kan inzien? Cache GC116CD zal ik vandaag voorzien van een nieuwe verpakking dus dan kan hij weer even mee. Maar ik zou deze cache ook graag kunnen beheren..
×
×
  • Create New...