Jump to content

De Roode Loper

+Premium Members
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by De Roode Loper

 1. 4 + 1 + 8 = 13 dus 1+3 =4 Goed gedaan, dat heet stapeltellen. net zo lang doorgaan op bpovengenoemde manier tot je 1 cijfer over houd.
 2. Ik ving afgelopen zaterdag op dat je nu heer modereert. Gaat vast goed komen. Suc6
 3. Hello Bruno, I put your message also on the forum of geocaching.nl
 4. Geldersch Landschap denkt er toch anders over dan SB (om maar een voorbeeld te noemen). Helaas zijn niet alle GPS0-wandelaars (ik denk dat ze goecachers bedoelen) nette bezoekers.
 5. Inderdaad een rare actie. Misschien was de cache owner bang dat het andere cachers afschrikt? Heb je later de cache nog gevonden?
 6. Ik heb 2 x een log verwijderd. 1e. Vanwege vette spoilerfoto's. Kon de foto niet verwijderen. Vele mails gestuurd, geen reactie. Toen de log verwijderd en toen kwam er meteen reactie. Op nieuw een log geplaatst bij onze cache zonder de bewuste foto. 2e. Vanwege schunnig taalgebruik. Eerst mail contact, geen reactie. Log verwijderd en in no time excuses en een nieuwe log.
 7. Ga gezellig bij de kerstboom zitten met een warme choco met slagroom of een Gluhwijntje.
 8. Jantje: mama mag ik een snoepje? Mama: Nee Jantje: papa mag ik een snoepje? Papa: natuurlijk Vul voor Jantje idere willekeurige naam in . Daar lijkt het dus nu op. Via een omweg je zin proberen te krijgen.
 9. Ben ik blij dat de Beerenburg ook gewoon buiten Friesland te koop is. Nu weer on topic.
 10. Beste H#nk, waarom reageer je nog op deze raspessimist en friese dwarsligger? Negeren die hap. Het is maar goed dat nederlands door weinig aardbewoners gebezigd wordt, want ik schaam mij diep tegenover de anders geocachers met zo'n flutdraadje als dit ! Wat mij betreft zet onze franse nederlander er per direct een slot op en kunnen we opnieuw beginnen met een beter draadje! Van mij mag het ook inderdaad dicht, maar vond het wel leuk om te reageren om zijn beweringen te ontkrachten. Ben ik nu een beetje anti-vries?
 11. Dus je vindt het gewoon een schroef te bevestigen in iets van niet van jou is. Als ik wist waar je woonde kan ik dus een koker aan je tuinbank bevestigen. Lekkere grote schroef er in ;-). Jammer dat e.e.a. finaal door schiet. Die discussie is bij .nl al lang gevoerd en volgens mij niet naar jouw tevredenheid . Vanddar hier verder bij .com?
 12. Ik heb me moeten inhouden, maar dan toch een reactie. Met alle tweets vandaag de topics om dit nederlandse deel toch maar eens bekeken. Toen ik begon met cachen (2004) ben ik meteen naar het .nl forum gegaan en ben daar menig keer goed geholpen. Af en toe kijk ik wel eens op het .com forum iv.m. GSAK. Nu hebben we dus 2 plekken om het nieuws door te lezen, handig. Er zijn cachers die afhaken op het .nl forum, maar die zie je terug op twitter. Maar of die cachers hier terugkomen is nog maar de vraag. Ik proef hier in een poging van 1 of meerdere personen die "niet hun zin" krijgen en hier nu hun ideeën ventileren. Het zijn ook de regeltjes waar over gevallen wordt. Persoonlijk heb ik niet zo'n probleem met regels. Is het nu zo moeilijk om toestemming te vragen als je iets verstopt op een terrein dat niet van jou is? Lijkt mij toch niet. Het liefst wordt er een kokertje neergeplempt en er is weer een cache bij. Ik denk dat er ook andere landen (in hun taal) op dit forum zijn, omdat er in hun land waarschijnlijk geen geocacheforum is .
 13. Know's anybody if they're working at the problem?
 14. I received mine PQ at 19.33 local time (netherlands).
 15. I send an email to .com and got an answer
 16. I use the query e very week and since 10 november 2009 it doesn't work
 17. I use that function every week and since this week (wednesday) it doesn't work. I don't get the query
 18. I just got mail from oakcoins and I have my activitationcode Merry X-mas and a Cacheful New Year
×
×
 • Create New...