Jump to content

Tonniere

+Premium Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tonniere

  1. Hoe deblokkeer ik berichten van een cacher, die ik per ongeluk heb geblokkeerd
  2. Waarom werkt mijn geocaching app niet meer op mijn iPhone 4? Heb de app eraf gehaald toen op nieuw geïnstalleerd maar dan krijg ik versie 3.1..1 en dan heb ik slechts in intro app!
  3. Mijn app op de iPhone 4 werkte niet meer. Nu heb ik deze eraf gehaald en geprobeerd de nieuwe app te downloaden. Dan zegt hij dat ik een oudere versie moet downloaden op mijn iPhone 4s. Vervolgens krijg ik een intro app versie 3.1.1.. Maar daar heb ik niets aan omdat ik geen caches kan bewaren. Hoe moet ik nu cachen met mijn iPhone 4
  4. Hello Ik zie alle caches niet meer op mijn kaart, terwijl ik links toch alles aangevinkt heb? Kaart voor keuren staan op leaflet. Ik heb als voorkeur ook al google maps geprobeerd. Zowel op de computer ( werkt met google chrome) als met de Ipad ( safari). Heb uitgelogd en weer ingelogd, alles links afgevinkt en weer aangevinkt. Niets helpt Wie heeft een oplossing.?
  5. Ik zie sommige van mijn banners niet. Alleen een rood kruis. Ook worden mijn sterren van terrein en moeilijkheidsgraad blauw. Zowel op computert als op iPad. Heb alles al geprobeerd. Wie weet een oplossing ?
  6. Bedankt Volgens de cach GC17TXG Kriemelberg bij punt 2 is pal west iets anders dan richting het westen lopen. Dus wat is nu juist ?
  7. MaAr dan staat hij nog steeds in mijn lijst trackabels you own
  8. There is a store near Leidseplein called Beversport they sell Gps
  9. Hoe haal ik een coin die verdwenen is uit mijn trackable lsts ?
  10. Hoe open ik een osm bestand in mapsource en hoe zet ik dat op mijn gps oregon 450t
  11. Op mijn ipad kan ik met de nieuwe kaarten niet een cach aanraken om nadere informatie te krijgen. Met de computer kan het wel, maar niet op de ipad. Ook kan je geen nummers meer aanvinken. Iemand een hint ?
×
×
  • Create New...