Jump to content

Pazzipanten

+Premium Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pazzipanten

 1. Je hoeft er dus echt niet "doodverlegen" mee zijn.
 2. Voor software inclusief mapsource zie: http://www8.garmin.com/support/mappingsw.jsp Mapsource gebruik ik al jaren voor beheer en overzetten van kaarten, ook open street enz.
 3. Handleidingen zijn bij Garmin "gewoon" als PDF te downloaden": http://support.garmin.com/support/manuals/searchManuals.htm
 4. Explorer openen in bureaublad, niet in metro (tegel) scherm. Geocahing.com openen en instellen met compatibiliteitsmodus. Installeren van de garmin plugin als je dat nog niet gedaan hebt, en alles zou weer min of meer moeten werken.
 5. Here the same problem, the Garmin plugin is not detected, activating compatibilitymode seems to fix this, but the maps are gone again. It seems you can't have both,(plugin and maps), at the same time. I use windows 8.1 and IE11, worked fine untill now.
 6. Prachtig gemaakte presentatie en verdiende winnaars. Ik doe zeker weer mee aan de, (hoop ik), komende cachefoto wedstrijd.
 7. De mercator coin lijkt me trouwens ook een hebberd
 8. Uiteraard alleen te verkrijgen als je een groot denkraam hebt
 9. Inderdaad, de foto's op de cachepagina gaan goed, de aanvullende foto's alleen als thumbnail, en dat is dus inderdaad lastig werken, zeker bij de tweede cache. Ter info, ik gebruik explorer 9
 10. Kun je ook even een GC code geven dan ga ik kijken of ik het probleem ook heb.
 11. Mocht ik over een Post@Co cache struikelen dan zal ik er aan denken, verder schrijf ik mijn logs voor de CO. Let wel, "respect" enz is inderdaad een groot woord, zeker als je in de wat minder engels georiënteerde landen cached. Dit heb ik niet uit eigen ervaring maar wel uit ervaring van mijn dochter.
 12. In Groningen in het grunnings, in de rest van Nederland in het Nederlands en in het buitenland in het algemeen in het engels, in Duitsland soms in het duits.
 13. It's the same for me, please put the notes back in de printout
 14. Het dorp waar jij woont was van 1870 tot 1918 Duits grondgebied, daarna 2 maand Amerikaans en daarna Frans.E.a is mij uitlegt door een tachtigjarige Elzasser in 1982. En als je er nu woont, woon je dus in Frankrijk,
×
×
 • Create New...