Jump to content

wolojoli

+Premium Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by wolojoli

  1. Ik ben even heel benieuwd over welke cache dit gaat...
  2. Dat is natuurlijk prima, maar dat kon ik uit je vorige berichten niet opmaken. Overigens denk ik bij TB's niet aan de geocachers die na mij komen. Ik denk aan de TB eigenaars...
  3. Tja, en daarmee behandel je TB hotels net wat anders als andere caches. Het zijn je eigen woorden, ook al heb je het zo niet bedoeld.
  4. Als je kijkt naar de post van Twentse Mug dan ben ji degene die TB-hotels extra rechten toekent. Ik denk dat ie het daar vandaan haalt.
  5. Weet ik, maar als je de log daar post en er verder niets mee doet, dan leert de geocacher met zijn fake log er niets van. Daar zul je toch echt iets anders voor moeten doen. Vragen wat de bedoeling is of gewoon verwijderen van de log.
  6. En dat is heel simpel te voorkomen door je log op de juiste datum te zetten. Dan ziet behalve de CO (en eventueel cachers met een "watch" op de bepaalde cache) dat de log pas na het archiveren is geschreven. Dus ook als je logt, net wat extra moeite doen en zorgen dat de administratie klopt. Dan is er niets aan de hand. Maar ook ik heb cachers gevraagd om hun found-log te verwijderen, of om te veranderen. Want als de eerste regel al begint met "Ik heb de cache niet gevonden", dan kan een found-log niet kloppen. Helaas wordt dat tegenwoordig meer en meer gedaan. Want stel je voor dat je een puntje mist. En Did-not-found telt immers niet mee.
  7. Ja, waar maken we ons toch druk over. Als iemand een klim-cache probeert te doen zonde de juiste uitrusting kunnen ze die beter als found loggen als ze claimen hem zien te hebben hangen. Stel je voor dat ze zomaar proberen de boom in te klimmen. Als je alles mag en kan loggen wat je niet gedaan hebt, wat stelt de hele hobby dan nog voor? Er zijn een paar simpele regels, en eentje daarvan is dat je naam in het logboek moet staan. In mijn ogen heb je als CO een verantwoordelijkheid om bij twijfel dat te controleren en eventueel logs te verwijderen. En ook ik wacht soms tijden met een log te schijven, maar ik zal altijd zorgen dat de datum van de log gelijk is met de found zelf. Dan kan de CO in geval van twijfel controleren.
  8. Als je een pocketquery aanmaak met als centrum Londen en een radius van 200 mijl, en filtered op UK en filtered op "in abandoned structure" dan heb je ze allemaal.
  9. Ff wat verder getest en zoals ik al eerder aangaf (toen ik het over Dropbox had), Drive staat dit soort links niet toe. Je zult dus een andere (betaalde) plek moeten vinden om je animated GIF te hosten, of tevreden zijn met een stilstaand plaatje. Ik zou kiezen voor het stilstaande plaatje.
  10. FF serieus. Je hebt nu staan: <a href="https://www.geocaching.com/geocache/GC838CA_witte-frod-ford?guid=c0663ed3-903c-4d97-bfa0-762d12c35db9"><img src="https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/9782c145-0f9a-42b4-bcce-72ab28ea4b9a.gif" alt="GC3838CA" title="GC3838CA"></a> Verander dat gewoon in: <img src="https://drive.google.com/file/d/1DTUsTJXQp1rqABBapPGci0yMLudGkxb5/view" alt="GC838CA" title="witte frod ford"> En het zou moeten werken.
  11. Als je wat begrijpt van HTML, waarom verander je dan niet heel dat zooitje op je pagina wat nu je plaatje laat zien (ja het is een zooitje, het bevat zelfs een link naar de cache pagina zelf, maar daar ben je al, dus die link heb je niet nodig...) gewoon door de code die jezelf hier al hebt gepost: <img src="https://drive.google.com/file/d/1DTUsTJXQp1rqABBapPGci0yMLudGkxb5/view" alt="GC838CA" title="witte frod ford">
  12. Als je niet weet hoe je die link aan moet passen is het misschien handiger om het huidige plaatje gewoon te verwijderen en een nieuwe ervoor in de plaats te zetten. Misschien is het dan duidelijker hoe je de juiste link toevoegt. Vraag anders iemand in je naaste omgeving of die kan helpen. Het is niet zo eenvoudig om van hier uit uit te leggen welke knoppen je precies in moet drukken. Als er niemand in je naaste omgeving kan helpen moet je misschien gewoon tevreden zijn met het plaatje wat je nu hebt. Die animated gifs zie ik sowieso liever niet. Zekere al je op een betaald netwerk zit (zoals via mobiel netwerk) dan is de grootte van die gif (vaak meer als 10 keer groter als een stilstaand plaatje) niet de moeite waard. Maar als je het per see wilt, vraag iemand in de buurt of die kan helpen.
  13. Ah sorry, de link is van Drive. Maar de link op je cache-pagina is niet dezelfde. Die zul je dus echt aan moeten passen. Anders gaat met niet werken.
  14. Eerlijk gezegd heb ik geen idee of Dropbox dit soort linken toe staat, maar aangezien je op je cache-pagina niet naar het plaatje op Dropbox doorlinkt kan het dus niet werken. Je zult dus de link aan moeten passen.Wat er bij "Omschrijving" en "Omschrijving" staat (Tsja, je gebruikt het woord twee keer voor verschillende dingen ) maakt verder niet uit, Maar zolang je die "Afbeeldingslocatie" niet aanpast gaat het niet werken. En die wijst op de cache-pagina gewoon naar de verkeerde link.
  15. De twee links werken gewoon. Geen idee wat je bedoelt met "de code is zichtbaar behalve bij geocaching". En wat alle vreemde dingen na de twee links in je post inhouden, of wat je daar mee wilt, geen idee, maar daar valt weinig van te maken.
  16. Works for me also. GSAK and GDAK are working like a charm now!
  17. I took a look at your link, and you did find some (minor) problems with GSAK. So what is your point?
  18. Maybe fixing the configuration error isn't "critically" important...but it's pretty important to any GSAK user using the API. Not all affected users use GSAK...
  19. This is not a GSAK only problem. GDAK has the same problem. The GetMoreGeocaches call seems to have an extra restriction although the API still reports that 30 calls per minute are allowed.
  20. Dat veranderd van veel vierkante meters op de evenaar naar heel weinig op de polen.
  21. Met een Android telefoon met GDAK kun je prima offline cachen. Eenmaal thuis kun je dan de logs versturen naar .com via een WiFi verbinding. Thuis kun je caches in de database zetten. Dit kan via .com of via GSAK. Als je daarna nog even de caches die je wilt gaan doen thuis doorneemt (via GDAK) dan heb je onderweg ook de plaatjes bij de cache-beschrijving. Wat kaarten betreft: Die kun je ook off-line meenemen. GDAK maakt gebruik van vector-maps waardoor de grootte van de kaarten wel meevalt. De kaar van NL is bv 355MB groot. Kaarten kun je overigens downloaden op: http://download.mapsforge.org/maps/ Daar staat weliswaar geen kaart van NL, maar die kun je downloaden via http://db.tt/cGkzAqMD Wat de bruikbaarheid van de GPS op een Smartphone betreft: dat is afhankelijk van het type telefoon dat je koopt. Maar met de meeste telefoons zal het wel lukken om caches te vinden.
  22. De reden die is opgegeven wet ik natuurlijk niet. Maar ik kan me wel voorstellen dat Barny niet zo welkom is...
  23. I have PQ's for an area of 75km around where I live, and that results in about 14000 caches...
  24. ANd the same here: ERROR DETAILS Following errors were detected during this operation. * [21-9-2011 19:59:57] System.Deployment.Application.InvalidDeploymentException (HashValidation) - File, zone.htm, has a different computed hash than specified in manifest. - Source: System.Deployment - Stack trace: at System.Deployment.Application.ComponentVerifier.VerifyFileHash(String filePath, Hash hash) at System.Deployment.Application.ComponentVerifier.VerifyFileHash(String filePath, HashCollection hashCollection) at System.Deployment.Application.ComponentVerifier.VerifyComponents() at System.Deployment.Application.DownloadManager.DownloadDependencies(SubscriptionState subState, AssemblyManifest deployManifest, AssemblyManifest appManifest, Uri sourceUriBase, String targetDirectory, String group, IDownloadNotification notification, DownloadOptions options) at System.Deployment.Application.ApplicationActivator.DownloadApplication(SubscriptionState subState, ActivationDescription actDesc, Int64 transactionId, TempDirectory& downloadTemp) at System.Deployment.Application.ApplicationActivator.InstallApplication(SubscriptionState& subState, ActivationDescription actDesc) at System.Deployment.Application.ApplicationActivator.PerformDeploymentActivation(Uri activationUri, Boolean isShortcut, String textualSubId, String deploymentProviderUrlFromExtension, BrowserSettings browserSettings, String& errorPageUrl) at System.Deployment.Application.ApplicationActivator.ActivateDeploymentWorker(Object state)
  25. @Lapmn Blijkbaar vind je de global site in ieder geval interessant genoeg om in de gaten te houden. En bijdragen daar doe je ook nog steeds, weliswaar alleen via "bedankjes" maar het zijn toch bijdragen aan het forum in mijn ogen. Maar begrijp me niet verkeerd, ik vind dat niet verkeerd hoor...
×
×
  • Create New...