Jump to content

Cernunnos

+Premium Members
  • Posts

    117
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cernunnos

  1. Het gaat goed met de WOLF in Duitsland, kwestie van tijd voordat hij ook in Nederland komt en de populatie gaat groeien?
  2. lol foto a73... hij lacht wel, maar zou die doorhebben dat die cachebox compleet onderwaterstaat??? Dat wordt lastig loggen..
  3. Iedereen als eerste de beste wensen voor 2012! De Gemeente Race is begonnen! Ik zal mijn coin deze week eens ergens droppen. Ik wens iedereen een goeie en fijne race toe met leuke verrassingen, logjes en foto's!
  4. ik begreep dat de foto in een log van een cache moest staan, dat was volgens mij een van de voorwaarde. Ik kan niet beoordelen of dat bij de foto's het geval is of niet.
  5. Het is eenvoudig, de kwaliteit en het nut van een forum zit hem niet in het aantal berichten, maar in de inhoud van de berichten, en wat dat betreft gaat het goed met dit forum. Er wordt steeds meer gepost , en over het algemeen op een prettige manier.
  6. goed nieuws, agenten en natuurbeheerders krijgen gratis een Pm account :-) Zonder gekheid, prima initiatief die police and park pagina!
  7. Ik zie hier steeds vaker dat er gepost wordt. En wat er gepost wordt is meestal ook nog nuttig, zinnig, en levert een bijdrage. Wat dat betreft is het al een aanwinst! Ik snap dan ook niet waarom je zo negatief moet doen, tenzij je weer eens probeert om een vuurtje op te stoken. Je kunt verder helemaal niet zien zoals bij veel andere fora wie er waar en wat aan het lezen zijn, dus het is nergens op gebaseerd dat je mensen hier niet meer ziet, en dat er niets gebeurt is ook niet waar. Er loopt hier inmiddels een foto wedstrijd, de Gemeenterace doet hier regelmatig verslag van de stand van zaken, er komen dagelijks nieuwe berichtjes bij en gelukkig allemaal in goede sfeer, en laten we dat hier lekker zo houden. Dat het van de bezoekers af zal hangen hoe de sfeer hier blijft klopt, en daar kun je zelf al een bijdrage aan leveren door naar mijn idee dit soort negatieve flamende berichten hier niet te plaatsen. De kwaliteit van een forum zit hem niet in het aantal berichten, maar vooral in de inhoud van de berichten, en wat dat betreft vind ik het hier een verademing!
  8. Waarom gebeurt het steeds vaker dat als er wedstrijden, races zijn het aantal deelnemers naar boven wordt bijgesteld? Persoonlijk vind ik juist een beperkt aantal deelnemers wel wat hebben, vond 200 al aan de hoge kant. Maakt de race overzichtelijker, en de verschillen wat kleiner waardoor het boeiender blijft om te volgen. Als later de aantallen naar boven worden bijgesteld kun je toch net zo goed vanaf het begin af aan geen, of een hoge limiet stellen? Daarbij komt ook nog eens dat mensen inmiddels al geruime tijd de mogelijkheid hebben om zich in te schrijven, zelfs als er nog geen coin nr bekend is. Ik denk dan, wie het eerst komt , eerst maalt. Persoonlijk vind ik de ophoging van deelnemers dus jammer. Verder wel alle complimenten want de organisatie zit verder goed in elkaar! Het is bijna zover!
  9. Gelukkig kun je altijd meedoen met een andere coin :-)
  10. LOL wat stom... denk inderdaad dat dat het geval is!! Ha ha ha niet bij nagedacht dat daarmee de verkorte url natuurlijk weer dezelfde fout bevatte... Dus een tip voor iedereen, gebruik niet de code die al staat in het edit scherm van geocaching.com want die klopt niet, maar maak de link even opnieuw aan. ;-)
  11. Thx Japiejoo! De door jou gegeven link klopt wel, afbeelding is nu wel zichtbaar!! thx!! Betekend dit dat er in de aanmaak iets mis is gegaan en dat als het niet werkt je het beste nog een keer de verkorte url aan kan maken? Verder klopt het natuurlijk als een bus dat de functie voor alles met een url gebruikt kan worden.
  12. Deze oplossing is niet alleen handig voor personen die aan de gemeente race meedoen, maar voor een ieder die met dynamische afbeeldingen werkt. Omdat er ook nog mensen zijn die niet op Global meelezen is het goed dat de oplossing nu ook hier staat. Moet alleen wel zeggen dat het bij mij nog niet heeft gewerkt terwijl ik precies doe wat er staat.
  13. misschien goed om de oplossing ook hier neer te zetten? Kunnen anderen die niet aan de gemeente race meedoen maar wel dynamische afbeeldingen gebruiken ook wat aan hebben.
  14. als het met het wisselen van tabladen hersteld is de kans groot dat het met de eigen browser te maken heeft. Graag even vermelden welke browser en welke versie er worden gebruikt. Dan kan men zien of het inderdaad daar aan ligt of aan de servers.
  15. inderdaad zelfde bericht had ik ook ontvangen
  16. Laatste wat ik van ze heb vernomen is dat de bug bij hen bekend is en dat men aan het kijken waardoor het mis gaat. Dat is nu een week gelden ofzo.. Geduld en anders maar weer eens contact met gs.
  17. Fijn dat je de oplossing hier ook even laat weten! Zat ik er niet ver naast gelukkig. Maar inderdaad wat er bij jou mis ging is inderdaad ook nog een optie. Thx voor de tip!
  18. heb je wel in de app je account gegevens ingevuld van Groundspeak? Dat zou het enige moeten zijn wat ik mij voor kan stellen dat er aan de hand is.
  19. LOL geocaching doe je buiten, niet achter de keuken tafel ;-) ff zonder gekheid, ziet er leuk uit, toeval dat het net voor de feestdagen uit komt? Even snel op mijn verlanglijstje bijschrijven :-)
  20. Heeeeeel veel plezier en succes bij je 12 provincien cache hunt!Zal even zwaaien als je steenwijk voorbij treint.
  21. contact opnemen met Groundspeak met verzoek de foto's te verwijderen.
  22. kan mij goed voorstellen dat iemand niet bekend wil zijn onder cache naam oid. Als je ziet wat voor een s*** en ellende men soms over zich heen krijgt, je doet het immers nooit goed en snel genoeg.
  23. Ik vind het prima zoals het nu is. Iedereen wordt in staat gesteld om te geocachen. Hoe en wat je er aan uit wilt geven is helemaal aan jezelf. Dat er steeds meer pm caches online komen zal inderdaad met ontwikkelingen te maken hebben en is het goed recht van de cache owner. Naast de pm caches blijven er nog genoeg over. Van mij mogen ze het nog wel verder uitbreiden. Het leggen van caches alleen voor pm leden. Daarmee voorkom je voor een stuk dat de eerste en beste gelegenheids legger maar wat rond gaat strooien. Kijk maar eens in profielen van sommige cache leggers... een aantal van hen hebben zelfs 0 founds!
  24. Fijn weer een reviewer er bij!! Gefeliciteerd en veel succes met het reviewen Dominus Youp!
×
×
  • Create New...