Jump to content

Veer12

+Premium Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Veer12

 1. Zo, wat een verrassing! Ik zie dat we de eerste prijs in categorie A hebben gewonnen. Wat leuk zeg! We vonden onze foto natuurlijk wel erg leuk maar we hadden ook heel wat andere erg leuke foto's gezien. Helaas konden we er vandaag niet bij zijn. Maar de betrokkenheid met dit event was er niet minder om. We vinden dit een heel leuk initiatief en het is leuk om al die cacheavonturen in beeld te zien. Titus (samen met Jackhoe) weer ontzettend bedankt voor de organisatie!
 2. Veer12

  Vomar TB race

  Nou toch grappig om met deze leuke race als derde te eindigen! Wij waren met de took it to logjes ook al het één en ander aan km kwijt geraakt. Ik dacht niet dat we nog in de top drie zouden eindigen. Matsretep bedankt voor de organisatie van deze race de afgelopen twee jaar! En zeker ook bedankt voor de orginele prijs die we aangeboden hebben gekregen! We gaan een leuk ontwerp bedenken.
 3. Klinkt als mooi werk waar cacheleggers veel aan zullen hebben.
 4. Veer12

  Vomar TB race

  Dat zit er helaas niet voor mij in dit jaar anders had ik het wel aangeboden.
 5. Veer12

  Vomar TB race

  Lijkt me leuk als de teller weer op 0 gaat voor dit jaar en we nog een rondje doen.
 6. Ze zien er zeker fraai uit!
 7. Leuk om deze grote prijs te verloten onder de deelnemers. Ook weer leuk vorm gegeven en met heuse troostprijzen erbij. In het idee van het is maar een spelletje is het toch grappig dat deze grote prijs naar iemand in de achterhoede gaat, nr. 134 ofzo.
 8. Veer12

  Vomar TB race

  En de top wordt ook aardig omgegooid. Bali8183 staat nu met twee racers bovenaan. Het kan nog alle kanten op. Mijn Paprikaracer is inmiddels in Florida aangekomen. Ook niet verkeerd met zo'n 10.000 km op de teller.
 9. Veer12

  Vomar TB race

  Het aparte is dat nadat ik de took it logjes had weggehaald de km in de ranglijst van de Vomarrace wel omlaag gaan maar op de TB-pagina niet. Het totaal aantal gereisde km inclusief de took it to verplaatsingen blijft op de TB-pagina staan. Alleen de took it to verplaatsingen zijn niet meer zichtbaar. Ik begrijp dat er wat voor de took it logjes en er wat tegen te zeggen is. Alleen zou het voor mij een beetje jammer zijn als nu de took it logjes wel meegeteld gaan worden terwijl ik zelf net flink wat km (2700) verwijderd heb. Ik ben trouwens los van mijn "racebelangen";-) het eens met het argument dat het een beetje lullig kan zijn naar verplaatsers om took it logjes te verwijderen. Dus misschien is een oplossing zoals Cernunnos voorstelt om een prograamatje erop los te laten die de took it logjes kan filteren een slimme. Maar goed ik behoor niet tot die handigen die dat voor elkaar kunnen krijgen.
 10. Veer12

  Vomar TB race

  Is er een link naar de racepagina? Volgens mij is er alleen een besloten overzicht met de standen. Ik wil die wel weergeven maar ik dacht dus dat die besloten is.
 11. Veer12

  Vomar TB race

  Noodles heeft terecht aangegeven dat sommige onderwerpen hier waaronder vomar tb race een beetje uit de lucht komen vallen. Hij vraagt om wat introducerende uitleg. Die wil ik wel geven. Er loopt op geocaching.nl al een lang draadje over deze race. Voor mij is op dit moment de lol ervan af op geocaching.nl gezien het onbeschoft omgaan met vrijwilligers die ik zelf alleen als zeer constructief heb ervaren. Het lijkt me niet de bedoeling om dit soort inzet om zeep te helpen. Maar goed de Vomar TB race dus. Het gaat hier om speelgoedautootjes die door de supermarktketen Vomar bij boodschappen werden meegegeven. Elk autootje beeldt een supermarktprodukt uit. Matsretep heeft vervolgens eind 2009 een race bedacht waarbij de autootjes met een TB eraan zoveel mogelijk km rond de wereld moeten reizen in een jaar. Één probleem, Vomar zit vooral in Noord-Holland en niet iedereen woont in Noord-Holland. o.a. Matsretep en CCVAM hebben autootjes beschikbaar gesteld. Zo heb ik mijn eigen twee autootjes nog nooit gezien maar TB en kaartjes naar CCVAM gestuurd. Zij hebben voor mij de TB's gedropt. Die van mij heeft in een paar stappen flink de wereld over gereisd en lang op 1 gestaan. Op dit moment is het nog spannend hoe het einde zal verlopen. Ter illustratie de pagina's van mijn Vomarracers: http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=2906679 en http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=2906503
 12. Veer12

  Vomar TB race

  Het houdt de race nog wel spannend zo. Vorig jaar waren de verschillen veel groter en daarmee was het minder spannend geworden. Maar er liggen er nog een paar dicht bij elkaar. En mijn TB was in drie stappen in een korte tijd op de afstand die er nu bij staat. Het kan dus heel snel gaan en ook nog veranderen.
 13. Mijn ervaring met globalcaching is vooral wat ik zie wat er gebeurt rondom de geocoinrace 2011. Ik vind dat ze daar heel mooi werk in leveren. Ze faciliteren dat erg goed. Zonder zich op de borst te slaan van kijk ons dit goed doen en jullie moeten bij ons zijn voor het geocachingszaken. Een groot deel speelde zich via geocaching.nl af. Ze presenteerden zich niet als de andere geocachingssite maar als samenwerkers en facilitators. Ik wil verder benadrukken dat ik geen directe banden of belangen bij globalcaching heb. Maar voorlopig heb ik alleen leuke dingen vanuit hun kant gezien.
 14. Zojuist een flink aantal took it to logjes verwijderd. Ik stond een tijdje fier op de eerste plaats. Maar de laatste verplaatser was te enthousiast met de took it to functie. Hij heeft zo 1700 km. om zeep geholpen. Hij heeft die als took it gelogd en vervolgens de tb weer mee terug genomen en 7 km. van de retrievecache gedropt. Dat is jammer... Klein TBraceleed zullen we maar zeggen. Maar ik vrees voor m'n eerste plekkie.
×
×
 • Create New...