Jump to content

DiedB

+Premium Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DiedB

  1. Dan zal ik maar even illegaal doen en in dit forum posten, word ik nu geband ;-) Ik heb de post van Sivota hierboven gelezen hoor
  2. Ik heb onlangs het plan bedacht om in 1 dag 1 cache te vinden in elke provincie van Nederland. Nou moet ik nog 3 jaar wachten op mijn rijbewijs , dus ga ik dat met de trein doen (met een NS Dagkaart). Inmiddels is de planning al gemaakt en ik ga het morgen uitvoeren. Het is een hele strakke planning (kan ook niet anders) maar het moet gaan lukken. Planning kun je hier zien: http://home.deds.nl/~diedb/Planning%2012%20provincies%20in%201%20dag2.docx Jullie horen dus morgen of het gelukt is, veel vertraging kan ik in elk geval niet hebben... Weet iemand hier of dit al eerder is gedaan?
  3. Ik schrijf het grotendeels zelf, maar voor het gemak gebruik ik soms Frontpage. Is wat verouderd maar werkt nog prima, dus snap niet helemaal dat het er bij jou niet uit ziet, weet je zeker dat je het vakje 'The descriptions below are in HTML' aan hebt gevinkt? Dit staat boven het tekstvak waar de code in moet.
×
×
  • Create New...