Jump to content

tovenaartje

+Premium Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tovenaartje

  1. Hmmm, ik ben erachter gekomen dat ook bij mijn cache 1 plaatje een missing image geeft. Erg lastig want het plaatje is wel nodig om de mystery op te lossen. Ik heb echter nooit een mailtje gehad over hoe dit te repareren en kan dit dus ook niet doen. Het zou me niets verbazen als ik niet de enige ben die dat mailtje niet gehad heeft, en dat er daarom zoveel van die missing images blijven bestaan.
  2. Ik ga begin mei naar Wales/Engeland. Ik zal eens kijken of ik weer een dagje cachen in de buurt van Leiden kan plannen. Als er iemand eerder gaat is dat natuurlijk alleen maar beter. Het duurt tenslotte nog 2 maanden voor ik ga.
  3. Thank you. The BBC series is a nice walk indeed. We already did it during a holiday in Beamish. The nightcache overthere looks really nice. Maybe we need another holiday in Beamish. I think we'll go for the 4 normal caches you named. I placed them in top of my wishlist. Don't know how much caches we'll do, because we have some museums we want to visit as well.
  4. Thank you for your answer. We are looking for caches that we can do in the dark. Just didn't think about caches that are available 24/7 because caches we are usually doing aren't as nice or doable in the dark. It makes our search a lot easier.
  5. In mid-December we are going to spend a day at Newcastle. Does someone know a night cache in that area that is accessible by public transport? Maximum length from bus / train and returned about 6 km, including the cache trek itself. Maximum time for bus / train from Newcastle about 45 minutes.
  6. Om er nog maar een te noemen: http://www.mygeocachingprofile.com/ Account aanmaken, My Finds PQ uploaden en hij draait het uit. Inclusief code om het in je profiel te zetten. Oh ja, en nee ik heb geen statistieken in mijn profiel. Maar ik vind het wel grappig om eens te kijken wat er uit komt.
  7. Voor zover ik het weet komen er alleen gearchiveerde caches voor in de "My Finds" PQ. Elke andere PQ bevat volgens mij geen gearchiveerde caches.
  8. Update: team Gelderland is inmiddels erg goed gevuld. Als ik in personen tel, kan Drenthe nog wel wat mensen gebruiken. De deelnemers tot nu toe: Gelderland totaal 6 personen: Grizzly Man Team Loo Team Horn Team Rocket! Zuid Holland 5 personen + misschien 2 personen: Iersesetters Sandero Saviora Misschien: Jefmen en 't Hopbelletje Drenthe 3 personen: Icemen4 Debruinenbergjes Tovenaartje
  9. Update: We kunnen nog steeds mensen gebruiken. De huidige bezetting: Drenthe: Icemen4 en Tovenaartje Gelderland: Grizzly-man Zuid-Holland: Jefman (onder voorbehoud)
  10. Na gisteren de cache S.O.S. Gelderland gedaan te hebben, heb ik de smaak te pakken. Komende zondag zou ik dus graag S.O.S. Drenthe willen gaan doen. Inmiddels heeft Icemen4 zich gemeld om mij van een station te halen en samen Drenthe te gaan lopen. Alhoewel ik de gegevens compleet heb, vindt ik het toch leuker om het te doen zoals hij bedoelt is. Dus wie wil er komende zondag in Gelderland (bij Apeldoorn; GC35KJP) of in Zuid-Holland (bij Katwijk; GC3K0VP) gaan lopen? Wat tijdstip betreft zijn we redelijk flexibel. Ik kan alleen niet eerder dan 10.15 uur in Hoogeveen zijn, dus voor 10.45 uur gaat waarschijnlijk niet lukken.
  11. Het geocaching event is toch alleen op zaterdag? Of snap ik het nu even niet helemaal?
  12. Nu de temperatuur weer wat hoger komt te liggen, maar eens de aandacht vestigen op het feit dat er een racecoin gevangen zit op een eiland in de Wijden. Wie o wie gaat deze coin bevrijden? Ik had de hoop dat hij met het ijs in die halve dag die nog restte toen ik hem dropte er nog wel iemand zou komen om de cache te doen. Helaas is dit niet gebeurd met het gevangenschap van de coin tot gevolg. Nu ruim een maand later is het een stuk warmer en hoop ik dat iemand met een bootje hem kan gaan bevrijden. Linkje naar de cache: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=2a17307c-bb72-4249-a3d1-42200ade83c6
  13. Nee hoor, toen we Brabant eenmaal uit waren, wisten we de weg wel weer
  14. De drop vandaag van haar coin is helaas mislukt Hij mag volgende week in de herkansing.
  15. Het was inderdaad erg gezellig. En de taart als afsluiter was een goed idee. Op de terugweg zijn we gelukkig wel goed gereden (niet meer zo geprutst met de GPS)
  16. De voorbereidingen voor morgen zijn bijna afgerond. Nog een paar kleine dingetjes en dan kunnen we. Ik heb er zin in.
  17. Voor zover ik weet niet. Ik heb me laten helpen door iemand die wel een creditcard heeft. Een andere optie is om het via geocachingshop.nl of via geocoinshop.de te doen. Je betaalt dan wel iets meer.
  18. Dan gaat het met OV voor mij niet op een leuke manier lukken. Ik bedenk me alleen net dat ik ergens rond die tijd waarschijnlijk een auto te logeren krijg. Als schrikkeldag hierbij zit, is het wel te doen. Ik zoek het binnenkort even uit en dan volgt er wel een PB (ongeacht of ik wel of geen auto heb).
  19. Ik ga waarschijnlijk ook cachen. Woensdag is tegenwoordig 1 van mijn weekeinddagen, dus ik heb de hele dag. Misschien dat ik wel richting het zuiden kan komen om in de buurt van Veghel te gaan cachen (woon zelf in Tiel). Ik ben alleen wel afhankelijk van het OV en OV-fiets om op locatie te komen. Misschien iets in Den Bosch?
  20. Ik val in de categorie die de munt van 2009 en 2010 wel heeft gekocht, maar de munt van 2011 niet. De reden is eigenlijk simpel: hij sprak me niet aan. Ook voor een eventuele versie van 2012 zal het bij mij afhangen van hoe mooi ik hem vind.
  21. Ik heb een mysterie die over een behoorlijke afstand verplaatst gewijzigd en die komt op zowel de overzichtskaart als op de kaart onderaan op de nieuwe locatie terecht. Ik denk dat het voor de meeste caches niet opvalt dat ook de overzichtskaart veranderd, omdat ze onder de 3,1 km regel vallen.
  22. Ik zou rakker stapeltellen als: 18+1+11+11+5+18=64 (woordwaarde)gevolgd door 6+4=10 en tot slot 1+0=1 Als je door blijft gaan tot 1 cijfer, zul je zien dat het niets uitmaakt of je het op deze manier doet of op jouw manier. De theorie daarachter weet ik niet meer precies, maar ik weet wel dat dit altijd klopt, mits je door blijft gaan tot 1 cijfer.
  23. Je kunt maximaal 5 PQ's per dag aanmaken. Daarnaast kun je 1 keer per 3 dagen een PQ aanmaken met je gevonden caches. Jouw combinatie van 1 PQ met je gevonden caches en 1 PQ met je opgeloste mystery caches gaat dus gewoon lukken. Maar als je vandaag een PQ maakt van je gevonden caches, morgen een powertrail loopt (en logt) moet je toch nog 2 dagen extra wachten voordat je weer een PQ kunt maken met je gevonden caches.
  24. Hier is het lange wachten beloond. De Dutch Geocoin 2010 vielen vandaag op de deurmat. Nu ja, het lange wachten. Ik was inmiddels vergeten dat ik ze besteld was, dus eigenlijk viel er vandaag een verrassing op de deurmat . Oh ja, bij elke coin zat natuurlijk ook nog de beloofde verrassing. Dus in totaal vielen er 8 verrassingen in 1 envelop op de deurmat.
×
×
  • Create New...