Jump to content

pocotipo

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pocotipo

  1. Niin muuten, itse olen lähtenyt Vapepan toimintaan mukaan SPR:n ensiapuryhmän kautta. Ryhmässä, johon kuulun, on mukana ainakin kolme geokätköilijää
  2. On toki! Ryhmiäkin on mistä valita, pelkästään Punaisella Ristillä Helsingin alueella tietääkseni yli 60 Helpoimmalla varmaan pääset, jos otat yhteyttä SPR:n piiritoimistoon (Helsingin ja Uudenmaan piiri eli HUP) ja siellä valmiuspäällikköön (Riitta Bäckman). Hänen työnsä on mm. tietää, mikä on sinua lähinnä toimiva Vapepan hälytysryhmä ja kuinka pääset siihen mukaan. HUP:n käyntiosoite on Pihlajistonkuja 3, waypoint N 60°13.790' E 025°00.480' Koskee muuten muitakin! Punainen Risti koordinoi Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaa, ja alueellisesti homman hoitavat aina piirien valmiuspäälliköt tai valmiustoiminnan koordinaattorit. Piirejä on kaikkiaan 12. Yhteystiedot löytyvät joko tuolta edellä mainitulta vapepan sivuilta, tai Punaisen Ristin sivuilta. Kun saat selville alueesi valmiuspäällikön nimen, hänelle voi soittaa piiritoimistoon, tai lähettää sähköpostia osoitteella etunimi.sukunimi(at)redcross.fi Jos paikkakunnallasi ei vielä ole toimivia hälytysryhmiä (joita siis on muitakin kuin nuo SPR:n ryhmät; autoilijoita, metsästäjiä, moottorikelkkailijoita, veneilijöitä, koiraihmisiä, sukeltajia, suunnistajia..), sieltä osataan neuvoa miten perustat sellaisen vaikka itse. Sitä kautta järjestyy myös tarvittava koulutus, esim. maasto- tai taajamaetsintään, ensihuoltoon, ensiapuun, viestintään jne. Tervetuloa mukaan mielenkiintoiseen ja antoisaan harrastukseen!
  3. Suunnitteilla kätkö "0 km Saarenkylä", kun on tuossa iltalenkin varressa ja helposti huollettavissa.. Ilmoittelen tänne sitten kun valmis! Tuota, onkohan tämä nyt joku bugi, josta pitäisi jonnekin ilmoittaa..? Kun tuo lista ei aukene mulle! Ensimmäinen sivu kyllä (siihen "0 km Hyvinkää"-saakka), mutta kun koetan jatkaa klikkaamalla joko uutta sivunumeroa tai Nextiä, ei homma etene. Sivunumero vaihtuu, sisältö ei..
×
×
  • Create New...