Jump to content

Miniatuur

+Premium Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Miniatuur

  1. Dat eerste WP komt toch mee met de cache zelf (net als bij tradi's). Ik zie het probleem niet Tc Dat is bij de mooie 62serie, maar niet bij de oudere 60csx. Bij die GPS komen alleen de additional wp's op de GPS.
  2. Dat zou dan een mystery cache worden neem ik aan? Als de vragen op de locatie beantwoord kunnen worden, dan is dat geen Mystery. Bij een Mystery moeten vooraf antwoorden gezocht worden op internet.
  3. Ja, eindelijk. Ik weet niet hoe vaak ik al het eerste waypoint voorbij ben gefietst om er dan achter te komen dat het coordinaat dat in m'n GPSr staat een AUTOparkeerplaats is. Tc Maar nu wordt het lastiger. Het WP bovenaan de pagina, WP1 dus, staat niet bij de add. wp's en wordt daarom ook niet geladen op de oude (bijv. 60csx) GPSen. Zie nieuwe multi in Flevoland van 1-11. Dus altijd WP1 apart in de GPS zetten. Waarom?
  4. Een oplossing is: wel een containertje verbergen, dus een multi maken. Heel leuk voor geocachers.
  5. Ik had begrepen dat aanmelden kan vanaf 1 oktober en dat het niet noodzakelijk is om dan al het trackingnummer van de nieuwe coin door te geven. Klopt dat?
  6. Als ik een nieuw bericht wil lezen in een topic, kom ik eerst bij de startpost. Kan ik iets instellen zodat ik direct bij de laatst door mij gelezen post kom.
  7. Wij doen ook graag mee met de nieuwe microcoin.
  8. Mocht er een speciale coin voor deze race gemaakt worden, is deze coin dan op tijd om vanaf 1 oktober in te schrijven voor de race?
  9. Bedankt. Dan wachten we maar even af.
  10. Sinds een uur kan ik niet op de site van gc.nl komen. Ik krijg de melding: You don't have permission to access / on this server. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.39 Server at www.geocaching.nl Port 80 Hebben meer mensen hier last van, dan is het een storing. Zo niet, hoe komt dit?
×
×
  • Create New...