Jump to content

Noyboy

+Premium Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Noyboy

  1. Tervetuloa vaan remmiin, varmaan hommia riittää. Ja sitten toivomuksia: Olisi mukava jos kätköjä julkaistaisiin myös muulloin kuin iltasella/yöllä. Joskus joku ehtisi hunttiin ihan päiväsaikaankin. Toki ymmärrän että tämä on vapaaehtoista ja että työt haittaa harrasteita, mutta voihan sitä ruokkikset käyttää tähän.
  2. Trimblen geocache navigator. Helppo, ilmainen ja melko täydellinen paketti. http://www.geocachenavigator.com/
  3. N95:ssä kaksi akkua, ja garminissa kunnon merkkiparistot. €urolla ei saa hyviä paristoja. Tietty Noksulle autolaturi messissä. Akuissakin on eroja, halpaa ja hyvää jos halajaa, täytyypi ostaa kahdet.
  4. Terveenks, kollegat. Rekisteröin juuri tuon laitteeni ja huomasin etrexin kanssa tarvii hieman kikkailuja. Garminin sivuilla ilmoitettiin ettei ko malli ja muutamat muutkin mallit eivät tarvitse serialia reksiteröintiin. No eipä onnistunut premium membership tällä tavalla, vaan se seriali täytyy kuitenkin ilmoittaa. Tämän jälkeen homma sitten toimikin. Että tiedoksi etrexin omistajille.
  5. Itse aloittelin ihan autogepsillä. Noh, pari jaksoin etsiä, ja sitten hommasin nokia N95, jossa siis gps. Kunnon softat koneeseen ja menoksi. Sitten juuri loman alkuun Nokia näyttö pimeni, ja huoltoon liki koko lomaksi. Onnekseni löysin huut.netistä Garmin etrexin. Ihan karvalakkimalli, jolla kätköilee kummasti. Ja sitä paitsi paljon tarkempi kuin N95. Kannattaa varmaan lähteä alhaalta liikkeelle, jottei tule hukkainvestointeja. Siskoni tilautti paikalliseen teknisiin -vamikäsenytoli?- liikkeeseen garmin HC:n ja sai kuulemma hyvän tarjouksen ja hinnan. Kannattaa aina kysyä, mikä olisi tarjous ja palveluhalukkuus paikkakuntasi liikkeessä.
×
×
  • Create New...