Jump to content

PiiSami

+Premium Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by PiiSami

 1. Tänään tuli postissa S-ryhmän Yhteishyvä-lehti, jossa oli tuo Haaskalinnun avustuksella tehty 4 sivun artikkeli Geokätköilystä. Ihan mukava artikkeli aina maestron vaatetusta myöten.
 2. Nyt kun pääsin hypistelemään moista kapinetta hetken käsissäni, niin empiirisen havainnon mukaan prosessoriteho näyttäisi olevan kyllä kasvanut, mutta ei niin paljoa kuin lisääntynyt näytön resoluutio vaatisi, joten karttakuvan päivitys kestää vielä kauemmin kuin 60CSx:ssä. 60CSx:llä tulee monimutkaisen kartan kanssa helposti se tilanne vastaan, että karttaa panoroidessa joutuu etenemään lähes sokkona, kun kartta tulee kokonaan näkyviin vasta hetken pysähtymisen jälkeen. Koloraato "ratkaisee" tämän ongelman siten, että kursorin liikkumisnopeus on tiputettu murto-osaan 60CSx:ään nähden, joten et pysty panoroimaan niin nopeasti ettei se ehtisi piirtää. Kartalla liikkuminen on tuskastuttavan hidasta Tuo näytön päivitysnopeus paranee, kun ottaa karttavalinnoista sen pohjakartan pois käytöstä.
 3. PiiSami

  FIN: Taskulamppu

  Tilasin viime tiistaina ja tänään oli postilaatikossa saapumisilmoitus. On se vaan hieno peli ! Turbo -moden huomaa kyllä, kirkkautta tulee jonkin verran lisää sekä paristoilla että akuilla.
 4. PiiSami

  FIN: Taskulamppu

  Jos joskus törmätään, niin tarjoan sulle pullakahvit.
 5. PiiSami

  FIN: Taskulamppu

  Vahvistivat juuri tilauksen sähköpostilla ja 5% refund oli myöskin nyt annettu, eli pystyvät muuttamaan tuota summaa jälkeenpäin.
 6. PiiSami

  FIN: Taskulamppu

  Täältäkin lähti pari L2D lamppua tilaukseen. Maksoin Paypal:n kautta, joten summaan ei pystynyt vaikuttamaan. Laitoin maksuun viestiksi kuitenkin tuon "Geocaching / PekkaR".
×
×
 • Create New...