Jump to content

tuota

+Premium Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tuota

  1. MOromoro. Hyvä oli kurssi ja mukana yritetään olla. Itseasiassa suunnittelin jo giganttista kätköilyretkeä Nokialle maanantaiksi, mutta sitten tuli vapaapäivälle yllättäviä työtehtäviä (MUR) mutta illaksi pääsen tod.näk. paikalle. Kenenkään muun puolesta en nyt osaa sanoa mitään EDIT: GOLUMPUS tulossa myös.
  2. Mukava että moni kätköilijä on mukana. Itse olen lähdössä ja velipoika (Golumpus) joka innostui juuri sekä kätköilystä että vapepa kurssista. Iltapäivällä ois tarkoitus keräillä vähän kätköjä, jos paukkuja riittää Teillä kätkökuruilla taitaa olla jo ruoveden ja oriveden kätköt logattuna...
  3. Hei, olen uusi asiakirjoittaja:DD Juu... Mielenkiinnostus heräsi täälläkin. Tiedustelin vähän tuota tämän kulmakunnan toimintaa, ja mitään konkreettista täällä ei tapahdu (Vammala). Ilmoittauduin jo kurssillekin...kun nyt sattuu olemaan vapaa viikonloppukin. Mutta yksi kysymys tuli kyllä, eli mies jolle soitin kovasti kyseli mihin järjestöön kuuluun. Täytyisikö sitä kuitenkin liittyä johonkin spr:ään tms.? Tietysti voisin liittyä suunnistajiinkin kun tänä keväänä alan harrastaa enemmän sitäkin Vapepa on moonessa paikassa tuollaista järjestökeskeistä toimintaa, mutta niinkuin kuulimme niin Tampereella kaikki toimivat yhdessä... Vai olisiko geokätköilijät oma porukka? Mies oli yllättäen kuullut myös geokätköilijöistä (nokialla ei kai voi välttyä ) mutta ihmetteli ettei tähän mennessä ole toiminnassa nähnyt yhtäkään. Toivotti uudet vapepalaiset kovasti tervetulleeksi.
×
×
  • Create New...