Jump to content

varhelyi

+Premium Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by varhelyi

 1. Kedves Ellenőr! Azon gondolkoztam, újra premium tag leszek. Azt látom, hogy nekünk magyaroknak ez évi 30 euróba kerül, csakúgy mint a legtöbb EU-tagnak. De nem mindnek. A horvátoknak 30 dollárba kerül ugyanez. Hasonlóképpen a norvégok és az izlandiak is csak 30 dollárt fizetnek. Hogy van ez? És mi van, ha én Horvátországot jelentem be lakhelyként? Akkor csak 30 dollárt kell fizessek? (Tudom, kicsinyeskedésnek tűnik a kérdés. De mégis azért jó lenne tudni, miért kell nekünk kicsit többet fizetnünk ugyanazért, mint másoknak?)
 2. Hello. http://support.Groundspeak.com/index.php?pg=kb.page&id=181 Köszönöm, sikerült.
 3. Sziasztok. Nem találom, hol lehet lemondani a megújuló előfizetést? Tudna valaki segíteni?
 4. A gcpihi is ilyen problémás láda. Adoptáltam a .hu-n, aztán át kellett helyeznem. Írtam egy needs archived logot, de nem reagált rá a reviewer. Azóta még travel bugot is tettek bele. A legidegesítőbb az angol neve a ládának: Reshing place
 5. Most tudtam meg én is, hogy úgy működik a dolog, hogy a rejtőknek be kell jelölni a ládáikon, hogy azok melyik megyében vannak. Akkor már ha megyére keresünk (az országon belül), akkor ezek a megjelölt ládák kilistázódnak.
 6. 1) What country do you live in? What culture do you consider yourself to be part of? Hungary. - I don't understand the second part. Maybe post-communist ?? or what? 2) Why do you geocache? I don't. But I used to. It was fun. 3) What are some of the risks (danger) of geocaching in your country? For example, the law may forbid you do in some places, terrain, weather conditions etc... Being shot by a hunter. Especially the Italians are dangerous. (But they ususally shoot each other) However, I'm afraid of dogs. In the outskirts and in rural areas, among the farms these dogs terrify me. 4) Tell us something that might be different about geocaching in your country compared to Canada. We use geocaching.hu where the rules are different. There is a password in each cache and you can log your find only with this password. There is a jury or moderators who decide if your cache can appear on the site. Your listing has to be beautiful and informative with pictures and correct spelling. The cache must be placed at a significant location. (Not a car park.) You can create virtual caches too. There are some mobile caches that you can take with you to another place.
 7. Azért ezt egy franciának ne nagyon emlegesd Annak , hogy valaki csak a saját anyanyelvén teszi közzé a ládaoldalt több oka is lehet: pl. nem beszél más nyelveket. Emiatt nem kéne kizárni a játékból. Ennél sokkal furcsábbnak tartom, ha egy magyar anyanyelvű, egy magyarországi ládánál csak angol leírást ad, magyart nem. De ha ott van a .hu-n a láda magyarul? Azért az nem ugyanaz. Nagyon nem. Két külön játék - és egyre inkább az lesz. Hát én nem tudom, mi lesz Csak mert javasolni akartam, hogy kezdeményezni kellene, hogy a választható térképek közt a magyarországi ládaoldalakon jelenjen meg a turistautak.hu is. Régebben volt róla szó, Kolesár is támogatta, de nem lett belőle semmi.
 8. Azért ezt egy franciának ne nagyon emlegesd Annak , hogy valaki csak a saját anyanyelvén teszi közzé a ládaoldalt több oka is lehet: pl. nem beszél más nyelveket. Emiatt nem kéne kizárni a játékból. Ennél sokkal furcsábbnak tartom, ha egy magyar anyanyelvű, egy magyarországi ládánál csak angol leírást ad, magyart nem. De ha ott van a .hu-n a láda magyarul?
 9. True Yes. And the forum title could be: Hungarian Speaking insead of Hungary.
 10. Thank you. I passed on the good news in the forum of geocaching. hu.
 11. I can understand this but then the rules should be clear about who can take part in the contest. Now it just says everybody can take part over 18 not working for Merck etc... So you want to send a photo and can't find your country in the list. Only some "states" that nobody heard of.
×
×
 • Create New...