Jump to content

tuulis

+Premium Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tuulis

 1. Meninkin kirjoittaamaan Paltamon kirkon kätköstä, tänään sitä ei enää löytynyt.
 2. Tänä kesänä oli Paltamon kirkon luona tiekirkko kyltti, auki se oli muistaakseni kesäkuun 10 päivä alkaen elokuulle, joka päivä 10-18. Tämän kirkon luokse on tehty kätkö Church Of Paltamo (GC1EP5X)
 3. Minusta taas toisin päin, kun olen crokseissa kesän lompsinut, niin ollaan löydetty kätköjä. eilen, en kylläkään kätköilytarkoituksessa, käytin gepsua ja oli aika sekaisin. Niin ei ollut croksit jalassa vaan avojaloin olin.
 4. Meille mieluisia löytöjä on olleet pinssit, niitä on keräilty vuosien mittaan muutenkin jonkin verran verhoon roikkumaan. geonuuskulle mieluisin ja käytetyin löytö on ollut ruuvimeisseli Maanselän rajakiven kätköltä.
 5. Minä olen yrittäny seurata garmen esimerkkiä, että olisi aina mukana jokunen kynä, jotta voisi jättää sen kynän purkkiin jos sieltä puuttuu. harmillisen usein vain geokäsilaukkuni, eli muovilaatikko on väärässä autossa kun liikkeellä ollaan, mutta jospa pikkuhiljaa oppisi senkin aina siirtämään mukaan autoon jolla lähdetään kätkölle. Laatikossa onkin sitten pino purkkeja, kätkötiedotteita, vihkoja, kyniä, teroittimia, vaihtotavaraa, teippiä, sakset, rautalankaa, talouspaperia yms.. *muistaa jättäneensä hepomäen kiroukselle kynän ja teroittimen, pitääkin heti laittaa uudet käsilaukkuun mukaan..*
 6. Tuli sellainen olo, että heti Naapurivaaralle kätkön tekoon. Sunnuntaina kävin alustavasti katselemassa Jormuan lavaa Kajaanissa. No, minä jätän nämä kätkökohteet hautumaan ajatuksiini, mutta eihän sitä tiedä vaikka joku muu noihin purkit vie piankin.
 7. ^^ meillä taas lapset olisivat menossa koko ajan, eivätkä millään tajua että on muita menoja. Olisivat mielellään koulustakin pois, että pääsisivät kätköille.
 8. meillä sama juttu, itsestä kun tuntuu hölmöltä että nyt lähden ajamaan niille kätköille jotka olemme lasten kanssa syskyllä jo löytäneet, joten jälikäteen tunnusten teko tuntui hyvältä idealta. Meillä on lapsille omat tunnukset hirveän tärkeät. Nuorimmainen kysyi kun kävimme hiukkabeach kätköllä, että äiti, kirjoitithan minun nimen sinne? niimpä alkuun lokkasinkin kaikki missä olimme koko perhe, että tuulis (ja lauma). Mutta taas omilla kätköilläni lapset eivät ole olleet mukana piilottamassa, joten he eivät tiedä niiden paikkoja. Kunhan aikaa on, niin vien lapset kätkön lähelle ja annan gps:n lapsen kouraan ja menen itse perässä.
 9. tuulis laumoineen osallistui pienellä summalla myös.
 10. Ennen poltin rompulle aina kuukauden viimeinen päivä. No, nykyään pyrin ottamaan kopiot ulkoiselle kovalevylle kerran-kaks kuussa, riippuen kuvien määrästä. Lisäksi osa kuvista siirtyy nettiin, käyttötarkoituksesta rippuu sitten että minne. Eilen muuten poltin ensimmäisen kerran tämän vista koneen aikaan kuvia rompulle, onhan tämä konekkin ollut jo melkein puoli vuotta minulla. Siis, kuvat ulkoisella tai osa( helmet) myös kahdella ulkoisella ja osa sitten nettiin. Kuitenkin, loppujen lopuksi, kuvat on vain elämää ja jos ne katoaa niin minkäs teet... onkin noita koneiden rikkoutumisien jodosta jonkin verran hävinnyt... Niijoo, osan tulostan. Kuvien tulostamiseen minulla on samsungin valokuvatulostin, joka on mielestäni helppo käyttää.
 11. Hmm, minulla ei ollut kahtakymmentä köydettyä kätköä koossa, kun omia aloin tekemään. Mutta suurin syy näin aikaisessa vaiheessa piilotuksille oli tämä Kainuun kätkötilanne. Nyt olen tehnyt 6, kaikki sillä periaatteella että löytyy talvellakin sekä toisena kriteerinä itsellä on ollut, että lähes kaikki paikat olisivat lapsiystävällisiä. Kaikissa on kuitenkin käyty, että eiköhän nuo ole ihan tarpeeseen tulleet.
 12. Paltamossa kätköjen Koikero, Mieslahti, Hakasuon mylly sekä Käärmeniemi läheisyydessä on tulipaikat. Laitoin tarkemman selvityksen jupillille ykstyisviestinä.
 13. Lisäsin kätkön tietoihin, että se on samalla Paltamon 0 km kätkö. Niin, päivällä tarkastin 0 km ristauksessa matkan kätkölle ja sain matkaksi 196 metriä.
 14. Paltamo 0 km, lähettyvillä on vain alkon parkkipaikka, jonne en äkkiseltään osaisi kätköä laittaa. Mutta silmääräisesti katsottuna liekkö ns. nolla pisteestä suurinpiirtein 200 m suoraan kätkölle Käärmenniemi, Paltamo GC17AQZ . N 64° 24.161 E 027° 50.527 On lapsiturvallisessa paikassa, kesällä pääsee myös rattailla viereen. Sitä en tosin lisännyt atribuutteihin kun talvi tekee tuloaan. Eli, jos tämä kelpaa Paltamon 0 km kätköksi, niin hyvä niin.
×
×
 • Create New...