Jump to content

taavina

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by taavina

  1. Sarjaan sopisi ainakin vastikään kätköttämäni Saloisten kirkko Raahessa, GC1EPTZ Raahen toinen kirkkokätkö, Raahen kirkot GC18APP, olisi muuten passeli multi mutta kiviaidassa
  2. ^Raahessa pisteeksi on mainittu vain yksi tie. 8-tien ja kyseisen tien risteyksessä on kyltti Raahe 2km ja mittailtuani matkaa autolla päädyin tämän multin lähtöpisteeseen: GCXKT7 Raahe. Muuten mukava, mutta mikro.
  3. Kysyin asiaa Siikajoen kunnasta (vuosi sitten Ruukki ja Siikajoki muuten yhdistyivät) ja sain vastauksen samana päivänä: en ole kovin tarkkaa tutkinut ko. asiaa, mutta yksi kunnan korkeimmista, ellei korkein paikka, on Ahvenharju Ala-Vuolujärven rannalla Vihannin rajalla. Voisiko joku karttoja paremmin käyttävä ystävällisesti nyt tarkistaa tätä tietoa?
  4. Yhtään kätköä en ole tähän sarjaan vielä tehnyt, mutta mietinnässä on, koska täällä päin niitä on kovin vähän Jos tiehallinnon sivuilla on kunnan kohdalla kaksi tien numeroa, tarkoittaako se että 0-piste on ko teiden risteyksessä? Esim. Siikajoella risteys on minusta outo, ei todellakaan lähinnä keskustaa Toisekseen, jos 0-pisteessä on jo multin lähtöpaikka, voiko siihen tehdä uutta kätköä? Vai voiko ko multin lisätä 0-sarjaan kätkön tekijän luvalla?
  5. HUh, Vihannissa on kolme Kivikangasta (montakohan on koko Suomessa..) eikä yhtään Uturinnettä tai sen näköistä paikkaa niiden lähellä. Sen niminen yritys kyllä löytyy. Pieni vinkki? Oisko tämä? Paikkaa sen tarkemmin tuntematta kuin mitä kartasta näkyy mulle herää kysymys onko tuo "luomu"? Tuo se mahtaa olla, ja veikkaan ettei ole "luomu". Ei täällä tasaisella Pohjanmaalla oikeita mäkiä paljoa ole En muista milloin mäki kasattiin ja miksi, kumma kun netistäkään ei enempää tietoa löytynyt.
  6. Ympäristönsuojelusihteeri vastasi nopeasti Hän oli välittänyt kysymyksen maanmittaustoimistolle Ouluun otsikolla "kysymys kuntalaiselta" (en ole "kuntalainen" ) ja välitti vastauksen minulle: > > Kyllä se Uturinne Kivikankaalla näyttää olevan. Peruskartan > mukaan huippu > kohoaa n. 120 metrin korkeudelle merenpinnasta. Se on 5-10 m > korkeampi kuin > Alpuan ja Oulaisten suunnan korkeimmat kohdat.
  7. Tarkistin postini: olin marraskuussa lähestynyt kunnanrakennusmestaria. Nyt laitoin postia ympäristönsuojelusihteerille. Kiitos Jusulle avusta! (ja toivottavasti ympäristönsuojelusihteeri vastaa... kiltti rakennusmestari olisi toki välittänyt viestini oikealle henkilölle)
  8. Lähetin aikoja sitten kyselyä Vihannin kuntaan ja kysyin korkeinta kohtaa. Vastausta ei kuulunut Eli jos joku osaa selvittää kohdan muuten, otan tiedon mielelläni vastaan. Lähellä kylää on Uturinne-niminen (entinen?) laskettelurinne (pieni), mahtaisiko olla tuo??
  9. Olen etsinyt Raahen nollapistettä ja mielestäni paikallistanutkin sen. Kyseisessä paikassa on jo tämä multikätkön lähtöpaikka: GCXKT7
  10. Kotiani lähin kätkö on itse tekemäni Seminaarin kynäpurkki, 0,44km. Seuraavaksi lähin on 0,66km:n päässä oleva Raahe camping, joka oli ensimmäinen löytöni. Kilometrin säteellä ei muita käytössä olevia kätköjä ole. Kymmenen kilometrin säteellä on vain 7 kätköä, jotka kaikki on jo löytynyt. Pakko harrastaa kätköilyä auton avulla.
  11. Tämän keskustelun innoittamana voisin harkita 0 km -kätköjen piilottamista Raaheen(ja Pattijoelle). Pattijoen paikka on selkeä, kahden tien risteys, mutta Raahen ei-niin-selkeä: tie 8103. Ko tie lähtee valtatieltä 8. Risteyksessä on viitta Raahe n km. Voinko siis etsiä 0 km pisteen näiden kilometrien mukaan?
×
×
  • Create New...