Jump to content

Searching Tiger

+Premium Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Searching Tiger

  1. Kiva ajatus tällainen jaottelu Me, vasta viisitoista kätköä löytänyt pari, ollaan mielestäni 80% Puuskupuh Peruskätköt ovat yleensä vaikeudeltaan meille sopivimpia. Pidämme myös siitä, että kätkölle on jonkin verran matkaa, mutta ei liian pitkää. Jos kätköstä sattuu löytymään jokin mieleinen tirhe, repusta löytyy aina siltä varalta vaihtotavaraa. Olemme ehdottamasti eniten Puuskupuheja. 10% Korpinkynsi Jos vain aivojemme kapasiteetti sen sallisi, olisimme mielellään enemmän Korpinkynsiä, mutta tällaisia lahopäitä kun vähän ollaan, niin useimpien mysteerien ratkominen kaatuu alkutekijöihinsä. 0% Rohkelikko En tunnista meissä lainkaan Rohkelikkoa. Jo tuntemattomiin koloihin käden työntäminen saa sydämen pamppailemaan, jos siellä vaikka sattuu asumaan jonkinlaisia mönkiäisiä. 10% Luihunen Luihusenkin prosentti jää alhaiseksi lähinnä siksi, että mikrokätköt ei vaan ota löytyäkseen. Parilla mikrokätköllä on käyty ja ihmetelty, mutta löytäminen tuottaa hankaluuksia. Toiveissa on kyllä kiertää loggaamassa Tampereen keskustan kätköjä, joista valtaosa on mikroja, joten ehkä jossain vaiheessa meistä tulee vähän enemmän Luihusia, jahka se kätköilysilmäkin kehittyy.
  2. Mahtavaa, enpä osannut odottaa näin hyviä ja kattavia vastauksia ja vieläpä niin pian. Kiitos paljon teille molemmille. Pekan sivuilla olen kyllä käynytkin, mutta en ollut tuota kätkönpiilottajan tsekkauslistaa ennen nähnyt ja siitä tullee olemaan hyötyä jos niitä omia kätköjä nyt aletaan miettimään. Mielessä on lähinnä ollut muutaman kätkön piilottaminen kylään, jossa suvulla on mökki. Ehkä tähän väliin voisin vielä kysyä riittääkö jos kätköä voi käydä tarkastamassa/huoltamassa vain huhtikuun ja syyskuun välisenä aikana? Talviaikaan ei nimittäin mökillä tule koskaan käytyä ja matkaa on kuitenkin parin tunnin verran. Tähän asiaan varmaankin helposti löytyy vastaus jostakin, joten pahoitteluni jos jotakuta ärsyttää kun nyt täällä kysyn enkä näe etsimisen vaivaa.
  3. Olemme geokätköilyn vasta-alkajia, eikä aikeenamme ole ainakaan seuraavaan puoleen vuoteen piilottaa kätköä, mutta jos se aika jossakin välissä koittaa, on hyvä tietää etukäteen kaikki tarvittava. Suurin osa asioista on selvinnyt helposti, mutta epäselvääkin on jäänyt: a) onko Suomessa tapana kysyä maanomistajalta lupa kätkötykseen? entä jos ei tiedä kenen omistuksessa esim. jokin metsä on? c) onko olemassa sopimuksia esim. kaupunkien tai metsäliiton kanssa, että heidän mailleen ovat kätköt tervetulleita vai täytyykö joka kerta kysyä lupaa? Jos tällaisia sopimuksia on, onko niitä listattu jonnekin? Jos mitään muuta aiheeseen liittyvää osaatte huomauttaa, kuulisimme mielellään. Kiitos etukäteen!
×
×
  • Create New...