Jump to content

SMT58

+Premium Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by SMT58

 1. Ik zou een query willen maken van al mijn "gevonden" van één bepaald jaar. Is dit mogelijk?
 2. Bedankt StefandD,ik ga daar morgen eens mee aan de slag.
 3. Hoi, ik heb een reeks mysteries on line staan , één er van is bv https://coord.info/GC71XMV als ik die op de computer bekijk lijkt me alles in orde. Maar bv op een smartphone of tablet dan zijn alle beelden verdwenen. Ik gebruik betalend ImageShack om mijn beelden te stockeren en te linken. Gisteren wist mij iemand te vertellen da je bij Geocaching zelf ook beelden kan stockeren. Maar dan kom ik weer bij een andere speler nm Tinypic. Ik heb die dan eens gebruikt en nu blijkt het wel te lukken alleen kan ik de grote van de beelden niet aan passen. Het zal waarschijnlijk een instelling zijn maar ik ben helemaal geen computer specialist. Wat is een goed alternatief hiervoor? Alvast bedankt.
 4. SMT58

  Emoticons

  Thanks, it is a nice solution.
 5. SMT58

  Emoticons

  How can i add emoticons, to a cache description of a not yet published cache? I have tried to add the emoticon htlm code but it is not working. It is also my intention to put a link to a picture behind one of these emoticons. (smileys) Thanks
 6. Ik zou een paar smileys willen toevoegen in de beschrijving van een nieuwe (nog te publiceren) cache. ik vind wel de nodige HTLM codes maar het lukt me niet. Heeft iemand een idee. Bedankt.
 7. SMT58

  Dubbel loggen

  Inderdaad, zo'n melding. Dan weet je waaraf en waaraan. Als je dan per ongeluk logt zie je dat meteen en dan moet je nadien niks meer gaan deleten en of aanpassen. Een paar weken geleden was ik op een event en er liep iemand rond met zo'n mobile cache ik heb die toen gelogd, vorige week kwam ik hem weer tegen maar het kwam niet in me op om die nog een keertje te loggen.
 8. SMT58

  Dubbel loggen

  Waarom zou je dat doen? Eens gevonden (gelogd) toch voor altijd. Zo kan er dezelfde wel 100 keer loggen wat voor zin heeft dat? Ja misschien om zo je xx xxx ste log te vieren.
 9. SMT58

  Dubbel loggen

  Raar maar hoe is het mogelijk dat je een vondst meerdere keren kan loggen? Dat moet toch gemakkelijk te blokkeren zijn.
 10. SMT58

  Log date is wrong

  Sorry Cezanne, this doen't work. before or after 09 am. And indeed as others mention it is not so important but i am busy with a 50 (or 100) days challenge and than it is of course better to have a correct date.
 11. SMT58

  Log date is wrong

  Preferences seems to be correct, in my case UTC +1. (Brussels -Belgium)
 12. I have a day difference between log date and actual date. If i want to log a cache i have to change the date. According my account settings are correct. Somebody an idea?
 13. Hoi iedereen, heb iets raar. Als ik wil loggen staat mijn datum altijd één dag te laat. Als ik mijn voorkeuren bekijk is alles correct. UTC+1 en datum van vandaag. Heeft iemand een verklaring? Alvast bedankt. Nadat ik deze vraag op het forum heb geplaatst zie ik dat er bovenaan staat: Posted Yesterday, 11:23 pm (maw 17/7 - 11:23 pm) terwijl ik dit gepost heb vandaag 18/7 omstreeks 09.20 am.
×
×
 • Create New...