Jump to content

the_speedaway

+Premium Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by the_speedaway

  1. Beste cachers, Wij logeren binnenkort enkele dagen in Wibrin, nabij Houffalize. Welke caches in deze ruime omgeving zijn zeker de moeite ? Hebben jullie daar in de omgeving weet van caches met een banner ? Bedankt !
  2. Graag wil ik een banner plaatsen op mijn cache pagina. De cache is reeds ingediend en goedgekeurd bij de revieuwer, maar nu wil ik er graag een banner bij plaatsen. Hoe ga ik best te werk ? Welke wijzigingen breng ik best aan en waar plaats ik de link naar de banner ? Ik wil graag de link plaatsen die men kan kopieren, maar daarbij ook een foto plaatsen van de banner. Hoe doe ik dit best ? Bedankt !
  3. Bedankt !! Als ik dit doe krijg ik een lange lijst met caches met de GC... codes. Ik merk dat de gevonden caches, als degene die ik nog wil doen door mekaar staan. Kan ik op een of andere manier daar een lijst krijgen met gevonden caches ? Of moet ik elke GC code nakijken of hij kan gewist worden ?
  4. Ik zou zo stilaan wat caches willen wissen op mijn dakota 20. Eigenlijk zou ik alle gevonden caches (+/- 500) willen wissen om wat meer ruimte te krijgen. Hoe doe ik dit best ? Zo eenvoudig mogelijk, want ben geen pc wonder :-)
  5. Daar we stilaan een reeksje banners hebben vergaard, zou ik deze wat willen aanpassen en ordenen. Hoe krijg ik bv 2 banners naast mekaar en verkleind tot eenzelfde maat ?
  6. Ik hem hem ondertussen en hij is dik en dubbel goedgekeurd, ziet er prima uit !! Nu is mijn vraag ; Wij willen hem graag activeren, maar ik weet niet precies hoe. Om deze te activeren lijk ik 2 codes nodig te hebben, of denk ik verkeerd ? Ik heb enkel de code die op de rugzak staat...
  7. Bestelling is zojuist geplaatst. Mijn vraag kwam er na enkele webwinkel tegenslagen Bedankt !
  8. Ik wil me graag een trackable rugzak bestellen en vond mijn keuze bij http://www.canobe.nl/ Bestaat deze zaak nog ? ik heb er verder geen info rond en ken ook niemand die daar iets bestelde. Betrouwbaar ? Ik mailde, maar kreeg nog geen antwoord. Hebben jullie misschien nog opties waar ik een rugzak met opdrukking (trackable code)kan bestellen ? Merci !
  9. Onze eerste banner staat op ons profiel, BEDANKT voor de tips !!
  10. Onze eerste TB en eerste Geocoin staan geregistreerd en klaar voor vertrek ! Bedankt voor jullie reacties !
  11. Wij hebben net onze eerste cache gelegd en meteen een probleempje ervaren... Ter plekke namen wij de coördinaten op met onze dakota 20. Na het plaatsen op de site en het ter plekke gaan, merkten wij dat volgens deze coodinaten de cache 189 meter verder lag. Dat is natuurlijk erg vervelend voor onze medecachers wanneer zij reeds gingen zoeken... Nu hebben we deze gecorrigeerd met de coördinaten te nemen van google maps en deze blijken redelijk goed, met een afwijking van +/- 6 meter. Maar dat lijkt aanvaardbaar ? Is ok bij elke gps een verschil... Wie heeft er ervaring met de dakota 20 en kan ons eens simpel uitleggen hoe we best coördinaten opnemen ter plaatse ? Wat zou er kunnen foutgelopen zijn hier ? Bedankt alvast !
  12. Ik wil graag strakjes mijn eerste TB activeren. Moet ik deze binnen een bepaalde tijd op reis sturen, of mag ik hem na de activering nog enkele weken bewaren tot ik een juiste startplaats heb ? Merciekes ;-)
  13. Dien je zelf een banner te plaatsen bij je profiel wanneer je bv een cache-rondje deed, of gaat dit vanzelf zoals de souvenirs ? Indien je dit zelf doet, kan iemand me vertellen hoe en waar ik deze kan vinden ? Bedankt !
  14. Na goed op weg met een aantal caches gedaan te hebben, zijn wij erg nieuwsgierig om eens een nachtcache te doen. Ik kan deze niet dadelijk vinden, of misschien kijk ik er naast... Heeft iemand een tip hoe ik deze kan vinden, of weet er iemand waar er te vinden zijn ? Graag grote regio Tienen/Sint-Truiden/Aarschot/Leuven/Hasselt...ongeveer ;-) Alle tips welkom !
×
×
  • Create New...