Jump to content

Newbie (event)

heroj_ulice

Recommended Posts

Posted

imam nekoliko ljudi koji bi htjeli vidjeti kako izgleda cachirati pa sam razmisljao skupiti ih i malo provesti po cachevima. tour bi izgledao otprilike:

1. uspinjaca

2. trg

3. letterbox

4. multi - street art

5. PIVO + RJEŠAVANJE maksimir mystery

6. maksimir mystery

7. knights of the round table

- možda Wherigo

8. a walk in the woods (noćni)

e sad :)

1. prijedlozi na obilazak dobro došli - cilj je dati neki presjek geoccehinga i mogućih lokacija i veličina i tipova

2. imate li koga tko bi bio zainteresiran - mada nisam siguran koliko bi to veliko trebalo biti možda da idemo u više grupa ili nešto

3. jel bi to bilo zgofdno za organizirati event ili samo ovako obilazak :)?

4. svi ostali komentari dobrdošli ;)

Posted

Dobra ideja, ali uz, kao sto vele Matko i Maja, neophodni oprez. Naime sjeti se kako je zavrsio Trg Geoparkova na Papuku, nakon sto je moja grupa (s 4 klinca) nasla cache - u roku od 3 sata, cache je nestao. Sto se vjerojatno zbilo jest da se netko od djece isao "hvaliti" prijateljima, kao, gle, ovdje ispod mosta je kutija bla-bla, i onda je netko od tih prijatelja mrknuo kutiju, sa svime sto je bilo unutra.

Dakle, ovo sve predlozeno moze, ali s ljudima koje istinski zanima, a ne da vide gdje su skriveni cachevi, rastrube svima poznatima, nakon cega ce kutije nestati, a oni vise nece naci nijedan cache...

Posted

evo u srijedu sam zapalio jednog tinejdžera i oći mu ko teniske loptice 8) već je skužio jedan u Branimiirovoj al ga nije htio dirat, jer nije znao kako se treba logirat. Pa smo večeras napravili username i mislim da sutra kreće u pohod. Stigo sam mu samo objasnit da morapazit kad vadi box da drugi ne skuže ;)

Možda u nedjelju rekrutam još kojeg tinejdžera, a imam i onog frenda što se pojavio u Maksimiru, pa bi mogli na pokazni poligon ;)

Posted

rečeno i spremno za učiniti. za one koji žele ili imaju nekoga tko bi probao plan je sljedeći:

subota, 31.8. skupljanje u 17:00 kod donje stanice uspinjače. idemo po uspinjaču, pa trg, pa TB hotel, pa streetart - multi. dalje se dogovorimo gdje ćemo na pivo i riječiti maksimir mystery pa idemo po to, po viteze i na kraju po noćni. znate već što treba ponijeti pa da im kažete (sjetite se lampi za noćni :)).

tko od vas hoće ići družiti se, a tko ima zainteresiranih? ja trenutno imam dvoje sigurnih, dvoje vjerojatnih, a još se raspitujem :)

pitanja, prijedlozi?

Posted

...ajd vidjet' će mo do tries'prvog...dobra inicijativa, sviđa mi se, BRAVO!

Hmm, a da ne bi sve ostalo samo na pohvalamo, jedna ideja:

Idemo napraviti od Bundeka poligon za početnički geocaching, imamo mjesta od Mosta Slobode pa sve do Mosta Mladosti, a pokraj hipodroma uz nasip i sve do Savskog/Jadranskog mosta, sve stane tamo, traditional, multi, unknown, noćni, svašta...namjenske kutije i nosači, maskirano u kučice/hranilice za ptice i sl...

...treba vidjeti do kuda je došlo ono sa osnivanjem udruge, pa kroz udrugu tražiti do Gradonačelnika da u sklopu novog aquacity-ja implementiramo i ovaj projekt. Igramo na karte, turizam, zanimacija, nja, nja, sve kaj možemo...

Posted

Da li je ovo sigurno, sastanak u 17h kod uspinjače?

Nisam sigurna da li ću ja doći ali vam šaljem dvojicu zainteresiranih pa da ih krivo ne uputim.

I šta da ponesu osim GPS-a i dobre volje?

I da li je netko provjerio Uspinjaču? Po logovima izgleda da cache nije tamo.

Posted

1. je sigurno je :)

2. lampe :) kao svjetiljke, baterije... idemo po nocni :)

3. dogovorio sam s Arizonom da cu replaceati uspinjacu :D

ako ima jos kakvih pitanja, tu sam... ps imat cu training bombsquads majicu pa ce me se lako prepoznati :)