+OMILOS Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Sziasztok! Decemberben ott voltam Pesten a Flashmobon és kaptam 2 szép Beautiful Hungary érmét. Szeretnék ilyeneket csináltatni krétai képekkel.Tudnátok segiteni? És még mindig él a meghivásom egy sörre az Omilos cachenél, ki erre jár. Quote Link to comment
+ramgab Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Sziasztok! Decemberben ott voltam Pesten a Flashmobon és kaptam 2 szép Beautiful Hungary érmét. Szeretnék ilyeneket csináltatni krétai képekkel.Tudnátok segiteni? És még mindig él a meghivásom egy sörre az Omilos cachenél, ki erre jár. A folyamat nagy vonalakban a következő: - kell keresni valakit aki képes legyártani az elképzelésedet. - Groundspeakkal jóvá kell hagyatni a látványtervet. - Meg kell vásárolni tőlük a követőkódot ( 1,5 $/db , min 50db ) - ezek után lehet legyártatni az érmét, tag-et stb.... A felhasznált fotók ügyében nem árt ha te birtoklod a jogokat. A Beautiful Hungary fattila ötlete és munkája, több céggel csináltatta a különféle fázisokat. Quote Link to comment
+OMILOS Posted January 12, 2013 Author Share Posted January 12, 2013 Kőszi a gyors választ. Az eljárást szeretném megtudni, fóleg a technikai részleteket. Quote Link to comment
+fattila Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Kőszi a gyors választ. Az eljárást szeretném megtudni, fóleg a technikai részleteket. Szia! A tárgy úgy készül, hogy acéllemezre kerül felhordásra műgyanta és a kettő között van egy speciális "papír". Az acéllemezt plazma vágóval ki kellett vágni, zsírtalanítás után jött a műgyantás fázis mind a két oldalára. Durván ennyi a munkafázis. Az engedélyeztetés a szokás a Groundspeaknél (van rá útmutatás az oldalukon is). A fotók felhasználásához azok szerzőitől engedélyt kell kérni. Ha bármilyen kérdés van, csak szólj. Quote Link to comment
+OMILOS Posted January 18, 2013 Author Share Posted January 18, 2013 Szia, Szeretném megtudni, hogyan és milyen "papir"-t használtál. A szöveg is papiron van? Hogyan lett felvive az acéllemezre? A másik kérdésem mennyibe kerül ha Magyarországon csináltatnám? Szeretnék egy 10 daarabos sorozatot, mit árulnék is a blogomon. köszi a segitséget Quote Link to comment
+fattila Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 A papír speciális műgyantások által használt. Minden azon van, a felírat is. Ez öntapados, így lehet felragasztani az acéllemezre. Tíz darabos sorozatra nem fogsz tudni követőkódot venni, mivel minimum 50 a vásárolható kódmennyiség. A mi sorozatunk előállítása (nincs benne sem idő, sem benzin semmi, csak minden beszerzési áron) 740 Ft volt. De volt vele munka sok. Szeretném megtudni, hogyan és milyen "papir"-t használtál. A szöveg is papiron van? Hogyan lett felvive az acéllemezre? A másik kérdésem mennyibe kerül ha Magyarországon csináltatnám? Szeretnék egy 10 daarabos sorozatot, mit árulnék is a blogomon. köszi a segitséget Quote Link to comment
+OMILOS Posted January 19, 2013 Author Share Posted January 19, 2013 Köszi a gyors választ. Talán megprobálom én elóállitani. Még egy kérdésem lenne.Mennyi időbe tellett a jováhagyása a Groundspeak nél? Mindről küldtetek fotot, vagy csak egyről? Quote Link to comment
+fattila Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Elég a tervet, vagy a prototípusról készült fotót küldeni. Általában 1-2 napon belül megjön a válasz. Fizetni Paypallel is lehet, és így 2-5 nap alatt a kódok is megvoltak. Összesen az egész kb. 1 bő hét. Quote Link to comment
+OMILOS Posted March 17, 2013 Author Share Posted March 17, 2013 Sikerült megcsinálni házilag a Beautiful Crete geocoinokat. A fotok nem olyan jok mint a valoság. A blogomon olvashattok rola, de angolul, sajnos. Ha valaki szeretne venni itt a forumon is megbeszélhetjük. Pontos ára nincs kinek mennyije van annyit ad. Részletekért irjatok. Összesen 15 különböző van. Zsuzsa Quote Link to comment
+ramgab Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Szia, Gratulálok, szép lett és gyorsan elkészült. Én vennék párat, de ezt a rugalmas árképzést nem tudom értelmezni. Ha mondanál egy számodra nem veszteséges árat azt megköszönném. Valamint hogyan tudnád eljuttatni Bp-re ? Esetleg többünkét egy pakkban ? Netán az országban vannak/vagytok ? Quote Link to comment
+OMILOS Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 Szia, Ha vasárnapig megtudjuk oldani melyikeket szeretméd egy barátmóm elviszi Pestre. 1500 ft lehetne az ára, ha megfelel.A blogon láttad az összeset? Zsuzsa Quote Link to comment
+OMILOS Posted March 20, 2013 Author Share Posted March 20, 2013 Meg is kell szaradnia vasarnapig. Quote Link to comment
+ramgab Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Igen megnéztem mindet. Egy Trypiti Cape-t kérnék. Házhoz is hozza a barátod ? Neki fizessek vagy ragaszkodsz a PayPalhoz ? Quote Link to comment
+OMILOS Posted March 21, 2013 Author Share Posted March 21, 2013 Nem hiszem hogy lesz ideje postázni, de megirom Groundspeak en keresztül a bátyám telefonját, és nála átveheted és fizethetsz neki is. Jó lesz igy? Zsuzsa Quote Link to comment
+ramgab Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Megkaptam. Fogom hívni, köszönöm ! Quote Link to comment
Recommended Posts