+kia71 Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Ne feledjetek, ma van a Nemzetkozi Geocaching Nap. Ha ma megtalaltok egy ladat, kaptok erte egy souvenir-t. Quote Link to comment
macikupac Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Ne feledjetek, ma van a Nemzetkozi Geocaching Nap. Ha ma megtalaltok egy ladat, kaptok erte egy souvenir-t. És 20-ért nem jár? Quote Link to comment
+kia71 Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Ne feledjetek, ma van a Nemzetkozi Geocaching Nap. Ha ma megtalaltok egy ladat, kaptok erte egy souvenir-t. És 20-ért nem jár? Kapott barki is valamilyen souvenir-t? Quote Link to comment
+R.Guszty Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Kapott barki is valamilyen souvenir-t? Ahogy elnézem a .com állapotát, kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy a souvenir-eket osztogassanak. Quote Link to comment
macikupac Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Kapott barki is valamilyen souvenir-t? Ahogy elnézem a .com állapotát, kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy a souvenir-eket osztogassanak. Most mintha megint rendesen működne az oldal, de a szlovákok sajátja kb. pénteken frissült utoljára. Quote Link to comment
+kectam Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Sehol semmi híre a 20-i souvenir-nek egyenlőre. Quote Link to comment
+kia71 Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Sehol semmi híre a 20-i souvenir-nek egyenlőre. Nekem megjelent az uj ikon. Quote Link to comment
+ramgab Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 (edited) Sehol semmi híre a 20-i souvenir-nek egyenlőre. Nekem megjelent az uj ikon. Nekem is, és eltűnt az challenges számláló profiloldalamról (biztos rájöttek hogy nem ezét fogják megkapni a Nóbelt) Edited August 26, 2011 by ramgab Quote Link to comment
macikupac Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Sehol semmi híre a 20-i souvenir-nek egyenlőre. Nekem megjelent az uj ikon. Nekem is, és eltűnt az challenges számláló profiloldalamról (biztos rájöttek hogy nem ezét fogják megkapni a Nóbelt) Szintén megkaptam. Quote Link to comment
+kectam Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Valóban ott figyel az új ikon nálam is. Quote Link to comment
macikupac Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 Idén jár ajándék 11/11/11 alkalmából? De ugye nem kell hozzá 11 megtalálás? Quote Link to comment
+ramgab Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 (edited) Hi, Mivel Febr 29 kevesebb mint négy évente esedékes, a Grudspeak minél több találatot szeretne idén elérni. Tehát aki logol erre a napra kap egy souvenirt. Jó vadászatot ! Edited January 19, 2012 by ramgab Quote Link to comment
+KIAX Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Szerintem egy egyszeru HU felirat a piros-feher zold hatteren teljesen elegendo. A bonyolult nem mindig jobb. Inkabb arra kellene torekedni, hogy ne csak 1 magayr, hanem minden megye kapjon egyet. piros-feher-zold alapon a pirosban feher betuvel a HU a zoldon feher betuvel a megye roviditese, Quote Link to comment
5N Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Egy régebbi hu-n lévő megtalálást logoltam augusztusi dátummal és akkor kaptam ezt az augusztusi souvenirt arra a napra.Ma átírtam a megtalálás dátumát,de a souvenir ott maradt 10.ére.Lehet valahogy törölni,mert teljesen jogtalan,arra a napra nem jár nekem. Quote Link to comment
+ramgab Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Egy régebbi hu-n lévő megtalálást logoltam augusztusi dátummal és akkor kaptam ezt az augusztusi souvenirt arra a napra.Ma átírtam a megtalálás dátumát,de a souvenir ott maradt 10.ére.Lehet valahogy törölni,mert teljesen jogtalan,arra a napra nem jár nekem. Te nem tudod törölni. Quote Link to comment
5N Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Azt gondoltam,de valahogy lehet?Nem vagyok erős idegen nyelvből,de talán annyit le tudok írni az illetékesnek,hogy légyszi törölje.Persze ha több a macera inkább bevállalom a jogtalan képet,csak nem akarok hazugnak látszani sem. Quote Link to comment
+ramgab Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Azt gondoltam,de valahogy lehet?Nem vagyok erős idegen nyelvből,de talán annyit le tudok írni az illetékesnek,hogy légyszi törölje.Persze ha több a macera inkább bevállalom a jogtalan képet,csak nem akarok hazugnak látszani sem. Nem hiszem hogy sok sikerrel járnál, biztosan gyakran előfordul az ilyesmi. Talán itt próbáld meg: contact@geocaching.com Vagy találj meg egy ládát még augusztusban és logold olyan napra amikorra nem jár souvenir, egy +1/-1 lesz az eredmény. Quote Link to comment
5N Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Köszönöm,a segítő ötleteket! Quote Link to comment
Recommended Posts