Jump to content

Magellan 300...Tracking Probs....Help..


Recommended Posts

Hiya Guys & Gals...Well I'm all very new to this geocache but we enjoyed our first and only 2 caches..

 

Now for some help please or advice ...I'm having real problems getting my Magellan 300 to track anything, even out in well open space it is not getting the 3+ Sat's, I've checked the settings and looks OK...

 

Anyone got any ideas !!!!!!

 

A big thanks in advance ....

 

MP

Link to comment

Hiya Guys & Gals...Well I'm all very new to this geocache but we enjoyed our first and only 2 caches..

 

Now for some help please or advice ...I'm having real problems getting my Magellan 300 to track anything, even out in well open space it is not getting the 3+ Sat's, I've checked the settings and looks OK...

 

Anyone got any ideas !!!!!!

 

A big thanks in advance ....

 

MP

 

I have an Explorist 500 and have the same problem it rarely can hold a satellite fix, it is always saying "poor satellite signal" :P

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...