Jump to content

Geocaching Nació catalana/Geocaching catalan Nation.


siMF

Recommended Posts

Salut geocachers!

 

Sóc nou en aquest món i veig que encara no hi ha un fòrum per a catalans i catalanes! Aquí el creo, doncs. Més que res perquè estaria bé que ens coneguéssim una mica entre tots i poguessim intercanviar punts de vista del geocaching al nostre territori!

 

Un gironí al vostre servei! :)

 

--------------------------------

 

APUNTE: Este no pretende ser un fórum político, por lo que si alguien tiene algun tipo de antipatía, manía o envidia a Catalunya, puede simplemente ignorar este fórum.

Link to comment

Bé, ja començo jo amb alguns dubtes. xD

 

He vist alguns tresors anunciats aquí, a geocaching-hispano.com, concretament a Girona, en què es fa una fotografia de l'estàtua on està, o el monument, o el lloc. I em pregunto: Quina gràcia té fer això? Si ja saps on està, quina gràcia té anar-lo a trobar?

 

Una altra cosa, per què és tan important que ningú et vegi com l'agafes? Una persona normal si vas pel carrer i veu que treus un llibre de visites de darrera una tuberia, per exemple, no et mirarà pas malament ni trucarà a la policia, simplement pensarà "què fa aquest?" i continuarà sense enrecordar-se'n més, no? És que veig que hi ha molta cura a que no et vegi ningú i li veig importància, però tanta?

 

Salutacions! :)

Link to comment

Hola!

 

Jo sóc nou en aquest món, només porto 2 caches però m'està enganxant molt jeje. Respecte a treure fotografies del lloc on està amagat doncs no té molta gràcia, no. I a treure paquets al bosc és més aviat per evitar la curiositat aliena que pot portar a la destrucció o desubicació dels caches.

 

Salutacions

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...