Jump to content

Geo-Olli

+Premium Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Geo-Olli

 1. Asia on hyvin yksiselitteinen. Työmaa-alue tulee aidata tai työmaa-alueelle ulkopuolisten pääsy tulee estää muutoin. Jos aidasta tai "muutoin estetystä" paikasta menet työmaalle, olet omillasi, jos jotain sattuu. Jo mainittu muiden vastuu tulee myös ottaa huomioon. Tuskin kukaan vastaavamestari tai työpäällikkö (työmaapäällikkö) haluaa riesakseen jonkun ulkopuolisen, joka omaa "tyhmyyttää" uhmaa kieltoa ja menee työmaa-alueelle ja loukkaa itsensä.

   

  Tulkinnanvaraista on sitten tuo "muutoin estetty". Onko lippusiima tämmöinen este, varsinkin jos tuuli on repinyt sen irti? Jos alue on selkeästi aidattu, niin luvaton oleskelu alueella on, jos nyt ei rikos, niin ainakin syvästi paheksuttavaa. Työmaa-alueen selvä rajaus on puolestaan urakoitsijan tehtävä ja tämän vastuulla.

   

  Mielestäni tämmöisen kätkön ilmaantuessa kätkön hoitajan olisi hyvä käydä asiasta tiedottamassa työmaan johtoa ja keskustella aiheesta. Kertokoon sitten logissaan sopimistaan menettelytavoista. Mahdollisesta aidan siirrosta tai muusta...

 2. Näin aloittelevana kätköilijänä on ihan kiva käydä penkomassa kaikenlaisia kätköjä. Laskentamultit on ihan ok, kuten myös purkkimultit ja nämä "metallilätkäkoordinaatti" multit. Mielestäni kaikkia tarvitaan ja PekkaR oli oikeassa, että varsinkin täällä etelässä valikoima on niin suuri, niin voi valita, mitä etsii. Kukin siis tehköön mieleisiään kätköjä, näkeehän sen loggaus määristä, että pitääkö suuri yleisö niistä vai ei.

   

  Makunsa kullakin.

   

  Mutta kiva on seurata tätä keskustelua, koskeehan tämä myös itseäni, ensimmäisen kätkön teko kun alkaa olla käsillä.

 3. Thanks but I have tried to downloading both .loc files and .gpx and neither allows me to view the hints. Any other suggestions would be most helpful.

   

  iTwix

   

  Have you use Magellan Geocaching Manager? You can write your hint in that software, but only those mentioned 50 characters. After you have open and choosen a geocache, edit it. In this edit mode, you can choose to show hint, and write it.

×
×
 • Create New...