Jump to content

Gubirobi

+Premium Members
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gubirobi

  1. Sajnálom, hogy a halhatatlan kedves elhalálozott. Pedig nem lett volna nagy cucc helyrerakni. Ez van.
  2. Épp van is fent egy vas jó áron, igaz nem 62s! http://geocaching.hu/forum.geo?id=aprohirdetes
  3. Magam is hasonló véleményen vagyok. Ha szerencsés vagy, akár egy jobb használtat is kifoghatsz (én is 67-ért vettem meg egyet a geocaching.hu apróhirdetés rovatából választva).
  4. A kamerás verzióról nincs konkrét ír, még Sarudon beszélgettem erről a NaviGate-es kollégákkal. Egyszercsak érkezik! Az ST verziót szerintem felesleges pénzkidobás. Ahogy olvastam a rátöltött térkép nem éri meg az árkülönbözetet! A garanciával kapcsolatban szerintem az eladó nem fog garanciális javítást vállalni. Kiadja nekem a garanciát igazoló papírt, amivel te majd mész a Magyarországi hivatalos forgalmazóhoz, a fenti NaviGate céghez. Ha esetleg a GPS-t autózás közben is akarod használni, akkor jobb lehet az érintőképernyős megoldás (Oregon sorozat, vagy az új Montana - láttam élőben, nem semmi kijelző, igaz a mérete valakinek probléma is lehet). Ha a túrázás főleg a cél, akkor a GPSMAP sorozat lehet jobb. Saját Oregonomat az alábbi cégtől vásároltam: http://www.geochallenge.hu/index.php?mit=90&kkat_id=1. Érdemes lenne ide személyesen is benézni és megnézegetni, kipróbálni készülékeket! Remélem tudtam segíteni!
  5. Jó kezdeményezés! Oda fogok figyelni erre is!
  6. Szombat reggel 07.00-kor Szépjuhásznétól indulva egy csapat fehérvári kesser megszállja a János-hegy környékét! Akit érdekel csatlakozzon hozzánk! "Több szem többet lát!"
  7. Lehet, hogy egyszerűen csak rejtek és nem gondolkodom!
  8. Még régi angol órai beidegződés alapján gondoltam azt, hogy a city olyan nagyváros, ami Mo.-on jelenleg Bp. lehet. A többire a town szót használtuk. Ezért gondoltam más sorozatcímre. Várom a többiek véleményét is (ha van nekik )!
  9. Mit szólnátok Budapesten kívüli Állati Hősök rejtésekhez? Vagy van már ilyen és nem vettem észre? [] Milyen néven futhatna a project? Talán lehetne ebből is egy sorozat. Animal Heroes of other cities in Hungary? Animal Heroes in Hungary? Animal Heroes out of Budapest? Várom véleményeiteket és ötleteiteket a névvel kapcsolatban! Előre is kösz!
  10. Hétvégén (03.05.) valaki tervezi a Boglárka Midi 17-et? http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/tura?id=3044 Láda van a közelben, nem is kevés (hu és com is)!
  11. A tarsolylemezes piros-fehér-zöld csodaszarvas igen tetszetős! Várom a többiek véleményét is!
  12. Jó idézet! Szeretem! Mellékesen kösz a geoérme érdekében tett lépéseidet!
  13. Biztosan nincs olyan ember, aki egy új ládára rászánna 80 km-nél hosszabb utat a FTF-ért! Biztos?
  14. Sziasztok! A következő kérdésem lenne! A értesítéseknél/feliratkozásoknál, ahol szeretnék e-mail-t kapni egy-egy új láda megjelenéséről a km beállításnál nálam a maximum az 80 km. Másnál mi a helyzet? Hogyan lehetne nagyobb távolságra beállítani? Nekem elég macerásnak tűnik ládatípusonként Mo.-on belül két-három ponton is beállítani az értesítést a km korlátozása miatt!
  15. Ebből még én is tanultam újat! Kösz ramgab!
  16. Nekem souvenir-ként a Lánchíd, vagy a Parlament épülete, esetleg mindkettő együtt a Duna folyó partján tetszene!
  17. Az M1/M7 TB hotel alapján gondolkodtam el egy hasonló láda rejtésén az M5 autópályánál. Általában havonta utazok a Dunaföldvár - Kecskemét közötti szakaszon. A legszimpatikusabb rész a Kecskemét nyugat lehajtónál található Sasfészek étterem környéke lenne. Ingyenes parkolás, könnyen elérhető, van erdős/susnyás rész is. A környéket tüzetesebben még nem vizsgáltam meg, most a véleményeiteket, ötleteiteket várom. 1. Érdemes-e egyáltalán oda egy TB Hotelként szolgáló ládát rakni? 2. Mire figyeljek oda a láda előkészítésénél, rejtésnél a "hagyományos" dolgokon felül? 3. Van-e más helyszín a környéken, ahova érdemes lenne elhelyezni a ládát? 4. Egyéb ötletek, kommentek. Köszönöm előre is!
  18. Levél ment! Előre is köszönöm!
  19. Bazsy1983, kérlek küld el nekem e-mail-ben a módosítottat vagy linkeld be ide! Köszönöm!
  20. Bécsi ládázásom során egy mikroban nekem nagyon tetsző logbook-ot találtam. Felvettem a kapcsolatot a rejtővel, aki az alábbi linken található logbook-generátort ajánlotta: http://www.cachelabel-generator.de/lang/de/book.html A magyar nyelvű logbook nem igazán jó, de az angol tetszett! Valamint még ezt ajánlotta (német nyelven): http://team-jerichow.de/index.php?/archives/76-UPDATE-Logbuecher-Sammlung!-Die-Suche-hat-ein-Ende..html Jó használatot! Várom a véleményeket is!
  21. Az egyik oldal maga egy tarsoly mintázata lenne (lásd Post#4 by ramgab), rajta a kötelező szöveggel, követő kóddal. A másikon lehetne a szarvas és a rovásírás!
  22. Végigolvasva ez előzőeket nálam a nyerő: - normál méret - tarsoly forma - csodaszarvas rovás írással. A világ nagyobbik fele eddig sem volt tisztában történelmünkkel, nem is lesz a jövőben sem. Úgy gondolom, nem más nemzetek magyar tudása alapján kell kialakítani az érmét! Úgy gondolom, nem nekik lesz az érem, hanem nekünk magyaroknak. Ha valaki megkérdezi mi mit jelent rajta, majd elmagyarázom (legalábbis megpróbálom ).
×
×
  • Create New...