Jump to content

zsotie

+Premium Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zsotie

  1. Hi, Try this: http://www.hajokikoto-budapest.hu/ This site is only hungarian, but I think that they can speak english. Phone: +36 70 605 3711 Have a good time in Hungary!
  2. I hate the new one. Please give me back the old!!!!!!!
  3. Nekem sajnos nem teljesen használható a program. Ha a térképre váltok, kilép a program. Jobb esetben csak a menübe lép vissza. Offline térképeknél csak, mondjuk online-t nem is nagyon használnék. Írtam a fejlesztőknek, elküdtem a logokat is. Most a nightly verziókat fríssitem, de eddig nem jött megoldás. Valószínűleg az én készülékemben van a gond (4.2.2). Nincs valakinek öttlete?
  4. Megrázott! Nyugodj békében! Hiányozni fogsz!
  5. a problémát azóta orvosolták, próbálkozz újra! Köszi!
  6. Nekem blokkolja az antivirus, trójait jelez.
  7. Szerdán és csütörötkön nincs kedve valakinek BP-n egy kis ládázáshoz?
  8. Van már ilyen, csak éppen nagy felháborodást keltett a .hu-n. Ezért a készítője illegalitásba vonult. Pedig jó.
  9. Van már valami konkrét elképzelés?
  10. Kipróbáltam egy 500-as listában, hiba nélkül megcsinálta, maradt még 5500 lekérdezésem mára. Mármint nekem nem működik.
  11. Egy ideje nem működik az API elérés. Pontosabban, egy két dolgot néha megcsinál, de a Refresh cache data-t soha. Előjön az ablak, amiben mintha dolgozna, de nem történik semmi, várhatok akár órákat is. Általában a balance-t sem tudom lekérdezni. Nincs valakinek valami ötelte? A legfríssebb verzió van fent.
  12. Én is kérek még két darabot. Így összesen 13db.
  13. Talált már valaki "The Easter Coin Bunny"-t?
  14. Meg tudná valaki mondani mi a különbség egy 4-es és 5-ös nehézségű rejtés között?
  15. Mond el neki ezt, beszéljétek meg ! Lehet hogy van valami fergeteges ötlete és meg tud győzni, ha meg nem akkor elég nagy a város, biztos talál más helyet. Az egyetem főépületének portáján akarja elhezni a ládát, ami TB hotel lenne. Ennyi a nagy ötlet. Az én ládám meg pont az épület mellett van. Köszi a válaszokat!
  16. Szerintem teljesen korrekt, én is írtam már hasonló levelet a TeamGBGA-nak, kétszer is. http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=55cab56c-5381-42dc-9d70-c7d937158fa3 http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=79ed0236-3ce6-4643-a242-7bf41ee8ffa4 Rendben, de mit csináljak? A ládát nem igazán akarom áttelepíteni, arról pedig nem igazán tehetek, hogy én voltam a gyorsabb. Az jött át nekem, hogy tegyem odébb a ládám, mert oda ő akar rejteni. Ez nem szimpatikus nekem. Pedig nem csak nekem, neki is lehetne más megoldás.
  17. Kaptam egy levelet egy kessertárstól: "Kedves Zsotie! Már korábban írtam Neked, de akkor nem kaptam választ a levelemre, most újra írok pupSino javaslatára, remélem most kapok érdemi választ (talán a levelező rendszer nem üzemelt rendesen). Van egy ládád a Debreceni Egyetem területén, ami miatt nem tudjuk elindítani a TB Hotelünket, mert a két láda nagyon közel van egymáshoz. Valami megoldást kellene találnunk, például áthelyezni a ládádat és cserében mi beszerezzük a megfelelő engedélyt Rektor Úrtól, de természetesen szívesen vesszük a Te javaslatodat is." Így szól a levél. Szerintetek mitévő legyek?
  18. Megnézték már ? Miutan irtam, 1-2 nappal utana megneztek mid a kettot es mind a kettot vissza is dobtak, ahogy kell. Tegnap este jelent meg mind a 2. A siroki earthcache-em csak 3. nekifutasra ment at. Ilyen kukacoskodast meg nem lattam. Azt megertem, hogy kell legalabb egy olyan kerdesnek lennie, ami kotodik a helyhez es a megmutatott geologiai jelenseghez es nem lehet internetes kutatassal megvalaszolni, de a siroki ladamnal abba belekotottek, hogy egy ilyen kotelezo kerdes mellett meg feltettem egy olyan kerdest is, amit CSAK internetes kutatas utan lehet megvalszolni. Szoval ott volt egy olyan kerdes, amit csak a helyszin ismeretevel lehet megvalszolni + egy kerdes, amihez internet kell. Csak azutan engedtek megjelenni ezt a ladam, miutan odarakattak velem az internetes kerdeshez, hogy azt nem kotelezo megvalaszolni a logolashoz. ) Csak olyan kerdeseket lehet feltenni, ami szigoruan kapcsolodik a helyszinen megmutatott geologiai jelenseghez es a valaszok vagy a ladaoldalon vagy a helyszinen megtalalhatoak. ) Ez alapjan a Budai Marga ladam nem menne at, ha most akarnam elfogadtatni. Ehhez kepest az egerszaloki ladamnal az egyik kerdessel kapcsolatban megkerdeztek TOLEM, hogy a valaszok megtalalhatoak-e az interneten. Aztan miutan bemondtam, hogy szerintem nem, siman tovabb leptek rajta. Ki erti ezt. ) Osszesegeben 3 het kellett a megjelenezhez. Na jo, az elso review utani javitasokat nem siettem el, ott eltelt 2-3 ures nap. Ezek utan el se tudom kepzelni, hogy a sivatagi ladad, hogyan ment at ... Gratulálok a türelmedhez! Nekem nem volt ennyi, amikor már másodszor dobták vissza, hogy minden szép és minden jó, de még, meg csak..... Na akkor azt mondtam, nekem ennyi elég volt. Lett hagyományos láda. A másikkal nem is foglalkoztam ezek után.
  19. Elment az email, átküldtem a filokat! Megjött. Köszönöm szépen!
  20. Megkérhetek valakit, aki Premium Member, hogy töltse le nekem GGPX-ben. Köszönöm! Biztos eltart majd egy ideig, amíg meglesz mind. Az engem is érdekelne, hogy hogy lehet ezt kivitelezni. Kér ember, az egyik vezet, a másik meg ugrál ki-be a kocsiba és közben logol?
  21. Nekünk a nüvi 550-nek volt ilyen gyári hibája. Ha a kocsiban a töltőre volt dugva, amikor kedve szottyant, kikapcsolt, majd később ismét be (általában bonyolultabb kereszteződések vagy rejtőzködő lekanyarodások előtt persze, nem a nyíl egyenes úton). Mint benned is, bennem is felmerült, hogy valamit én csinálok rosszul. Amikor már minden elképzelhető és elképzelhetetlen okot kizártam, visszaküldtem. Két hétig ültek rajta, majd 2 óra alatt software-t frissítettek és végre visszaküldtek. Ugyanaz. Visszaküldtem, írtam siránkozó levelet, adtak másikat, azóta ezzel nincs ilyen baj. Van egy nüvi 1370 (talán ?) is a családban. Az akkor kapcsolja ki magát se szó se beszéd, ha nagyon tele van a memóriája. Nem igazán kesselésre gyártották és nem annyira szereti, ha beletömök 1000 (?)waypointot. Kikapcsolás után szerencsére hajlandó visszakapcsolódni, letörlök néhányat a kedvencek közül és akkor működik jól. Nálad ilyen tele memória gond nem lehet? Sok régi track foglalja a helyet esetleg? Köszönöm az ötleteket, ki fogom próbálni. Ezekre eddig nem is gondoltam.
  22. Mentsd el és küld át nekem, én szívesen megnézném ;-) Nálam eddig ők moderáltak, írj nekik ! geoawareUSA1 geoaware geoawareCA Köszi szépen, írtam nekik. Remélem hamarosan reagálnak.
  23. Mentsd el és küld át nekem, én szívesen megnézném ;-) Nálam eddig ők moderáltak, írj nekik ! geoawareUSA1 geoaware geoawareCA Köszi szépen, írtam nekik. Remélem hamarosan reagálnak.
  24. Az oldalon ha belépsz meg tudod nézni a státuszt... írja hogy vár a beszállítóra, csomagol vagy már postázta. HA postázta ad egy számot amivel látod hogy a posta utnak inditotta e és mikor. Ha eljött akkor 3-14 napon belül kapod... Csak annyit látok az oldalon, hogy feladták. Kérem szépen, 6 hét után megérkezett a csomag. Házhoz is hozták. Gyorsan rendeltem is újakat.
  25. Több mint egy hete vár egy earthcache, hogy megnézze végre valaki, de eddig semmi sem történt. Mit lehet ilyenkor csinálni?
×
×
  • Create New...