Jump to content

JandeBehanger

+Premium Members
 • Posts

  123
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by JandeBehanger

 1. Kijk eens hier, daar vind je het ntwoord op al je vragen
 2. Ik heb 2 toestellen waar kaarten op passen.Quest (met slechts 256 mb geheugen), CN Europe 2009. 60Cx met 8 gb kaart, Open fiets map Europa.
 3. Dan neem je toch gewoon je lage noren mee? Ik heb de datum gezien en het is in de zomer.
 4. In dat geval wordt geocachen echt een besloten club. Dit zou gewoon het einde betekenen van toestemming verkrijgen voor het plaatsen van caches op openbare gebieden. Het is niet in het belang van de verkoop van de meuk door Groundspeak. Ik vind de mogelijkheid om alleen maar te kunnen betalen met een creditkaaart erg storend, natuurlijk is er die wazige omweg via paypal mogelijk. Ik ook niet. Ik maak graag gebruik van open street maps en in de 60Cx zit de OSM fietskaart. In Nederland zijn deze kaart meer up to date en meer detail.
 5. Waarbij je wel beperkt bent tot de nieuwere topmodellen van Garmin,dus een relatief kleine groep. Het is niet aan mij besteed met een 60Cx
 6. Als jij voldoende toestemming weet te krijgen, wil ik wel een beginnetje maken.
 7. Ga nu de beoogde hoeveelheden eens afzetten met de 161 m regel en het totale oppervlakte van Nederland. Per cache is er 20358 m2 benodigd, ik denk echter 25291 m2. Volgens wiki is NL 41526 km2, waarvan ca. 18% water. Dat zouden zoiets van 1.600.000 cache kunnen zijn. Eigenlijk 1 cache per 10 inwoners.
 8. Echt boeie. Ongelovelijk zonde van de brandstof en de tijd. Werkelijk een hele echte uitdaging, niet. Was het niet spannender geweest om die bierfiets te huren en lokaal wat tradies te doen? Deze challenge maakt echt indruk van een enorme verspilling. Het is alleen verschrikkelijk jammer dat jullie niet zijn geëindigd in Griekenland
 9. Het is vaak net wat de gek ervoor over heeft.Voor iemand met een eigen zaak is het opzich niet zoveel geld, maar dan moet je via die site wel genoeg wel kunnen zetten. Donder op! Met een goede aanpak moet een zzp'er toch een 60á 70k kunnen wegzetten. Ik denk dat je het niet helemaal goed ziet. Renée is een technikus, heeft dus het nieuwe technische spelletje met een gpsr in de smiezen gekregen. Poehé, de url in NL is nog beschikbaar. Zo gaat dat rollen. Helemaal werkelijk geen idee van hoe je het werkelijk moet uitbouwen. Dan melden zich er van die idioten aan als vrijwilligers. Ha, geweldig. Zo af en toe ruimt ie de keet leeg. Echter zeker een keer heeft hij zich daarlijk vergist met het ban mannetje. Ik heb meerder sites ingegeven, oa bekende kranten enzo en die kwamen allemaal op bedragen uit onder de $ 6k. Nee, hij begint het spelletje steeds leuker te vinden. Natuurlijk gaat ie voor de hoofd prijs. [offtopic]Onnozel, zelfreflektie heeft natuurlijk voor iemand van 50+ geen enkele zin[/offtopic]
 10. Op de Veluwe is de koninklijke familie de natuurlijke vijand van de everzwijn.
 11. Zou je ze dan gelijk even willen uitleggen waarom na een enthousiaste start het aantal berichten hier fors afnam?
 12. dat gewoon heel gemakkelijk. Met het gummetje wordt het wissen van niet welgevallige berichten bedoeld. Zo iets heet moderatie.
 13. Het perfekte gereedschap naast het op slot zetten en het bannen. Stel je voor dat een ieder zo maar alles zou kunnen lezen. Het is geen 'ie maar een 'h
 14. Heeft geen zin, aardman laat toch niets van zich horen.Ik ben daar toch geband door dat drammerige mannetje met die lange onzin posten. Ik ga het echt niet voor jou regelen. Lag er al ijs in de sloten bij jou in het hoge noorden?
 15. Naar mijn idee ben jij een van de weinigen met die mening, zeker met de ervaringen uit het verleden.
 16. Hmm ja, zodra Pasen en Pinksteren op een dag vallen.
 17. Pfff, d'r is daar voortdurend chaos en onenigheid geweest. Hun remedie is altijd het sluiten van draadjes geweest en natuurlijk het betere banwerk.
 18. Dit is forum is inderdaad een forum met beperkte mogelijkheden. Zodra enige tientallen er gebruik van gaan maken, ga je de berichten niet meer vlot terug vinden. Dit forum is ook gemodereerd, er dus geen vrijheid van menings uiting. Zou dat zin hebben?
 19. Lekker! Volgens http://www.schoolvakanties.nl/land/Nederland duurt de zomervakantie tot 4 september Dat wordt dus overwerken! JandeBehanger doet graag overwerk voor iets ekstra's.
 20. Eerst ff mapsource installeren en dat wordt hier uitgelegd. Kaarten voor de auto voor de gehele wereld vind je hier. Als je een keuze gemaakt hebt krijg je na enige dagen een email met een exe waar alle kaarten in staan. Kaarten voor de fiets vind je hier. De openfietskaart is niet alleen te downloaden voor mapsource op de pc, maar ook als img welke direkt op de geheugenkaar van de garmin gpsr gezet kan worden. Dit materiaal kan direkt gedownloaded worden en je kunt het gelijk gebruiken. Je kunt mapsource installeren gebruiken zonder dat je in het het bezit bent van een gpsr. Als je op gc.nl naar kaarten vraagt moet je heel voorzichtig zijn, daar die vraag dan daar slechts eenmalig gesteld kan worden.
 21. Juist de hele database is hun eigendom en hun handel. Voor ons is geocaching een hobby, maar voor hun is het gewoon handel. Daarom wordt er gewoon ook zo zwart wit gesteld dat er hier niet over andere mogelijkheden geschreven mag worden. Het heeft iets te maken met oogkleppen en zo.
 22. Kijk eens naar de openfietsmap.Die wordt namelijk voortdurend bij gewerkt en is vaak aktueler dan gekochte produkten.
×
×
 • Create New...