Jump to content

Napoleoni

+Premium Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Napoleoni

 1. Käytän GC:stä ladattua gpx -tiedostoa kolmeen eri tarkoitukseen: GPS:ssä kätkön etsintään, kommarissa/autonavigaattorissa paikalle suunnistukseen sekä kommarissa kätkökuvausten lukuun. Miten GC:stä ladattu Pocket Queryä olisi parasta käsitellä: lisätä/poistaa yksittäisiä kätköjä? Garminin Map Sourcella se tietysti onnistuu ja kätköt voi sen jälkeen viedä gepsiin ja navigaattoriin. Ongelma onkin että Map Soursella muokauksen jälkeen tiedosto ei ole enää käytettävissä kännykässä kätkökuvausten lukemiseen esim. SmartGPX:llä. Ylimääräisistä kätköistä ei ole muuta haittaa kuin että tietyn kätkön etsiminen hidastuu, yksittäisten kätköjen (esim. ratkaistujen mysteerien ym) lisääminen tiedostoon sen sijaan olisi toivottavaa. Karttapohjainen muokkaus olisi tietysti paras, jolloin olisi helpointa katsoa mitkä kätköt jättää pois, vielä kun saman tiedoston vois heittää sekä gepsiin että kännyyn!
 2. Gsakilla voi tehdä lmx -muotoisen tiedoston, joka imeytyy "ysivitoseen" maamerkkeinä. Se, miten käytännöllisiä tuhannet maamerkit on, on ihan toinen juttu. Jos vaikka Haksu10 laittaa kätköt joskus myös lmx -muotoisina, niitä osaa myös E90 lukea mihin siellä puhelimessa ne lmx, loc tai gpx tiedostot pitäisi tallentaa jotta ne näkyisi maamerkkeinä kartalla?? En löytänyt millään paikkaa mihin niitä voisi laittaa tai miten kartta ohjelmasa voisi avaoilla noita tiedostoja...
 3. Mulla N70 html-kätkökuvaukset toimii hyvin, paitsi että kryptattu lisävihje jää kryptatuksi, vaikka se olisikin avattu kun tallennan html:n!
 4. Saako Gps:n (garmin) kiinni läppäriin niin että läppäri olis gps:n näyttö? Eli sijainti näkyisi läppärillä olevalla kartalla vastaavasti kuin kepsin näytössä?
 5. voiko képsistä poistaa pisteitä tietokoneen kautta?
 6. mulla ei näy tietokoneella Garminin MapSource ohjelmassa File-valikossa ollenkaan Import-komentoa. miten saan imuroitua esim, useamman koneelle ladatun geokätkön sisään??
 7. Siitäpä joku tekemään koko maan kattavan multikätkön....
 8. Saako Carmin 60:een ladattua jostain nopeusvalvontakameroiden koordinaatit??
 9. Edullisempi 60Cx eurokartoilla kuulostaa parhaimmalta vaihtoehdolta.
 10. - Miten laitteen takuuhuollot ym takuuasiat hoituu? - Mitä muuta minun pitää ostaa varsinaisen laitteen lisäksi? maastokartat, kaapeleita, ohjelmistoja PC:lle muistikortteja... - Kone toiminee myös ilman maastokarttoja kuten perus- ei kartallinen gps? - Mitä tarkoittaa: "Laitteissa on sisäinen Euroopan reititysominaisuudella varustettu perustiekartasto." - Voiko laitetta käyttää myös autonavigaattorina?
×
×
 • Create New...