Jump to content

Fin: Kissa Vai Koira


jupilli

Recommended Posts

Kissa, siitä ei ole epäilystäkään. Vanhemmilla oli 15-vuotiaaksi elänyt eurooppalainen musta vahtikissa, joka piti kerrostalossa jöötä nuoremmille kateille ja myös kerran yleisavaimella sisääntulleille huoltomiehille kun ketään ei ollut kotona. Viimeksimainitut soittivat sitten myöhemmin samana iltana ovikelloa, kun talonväki oli kotosalla. Kertoivat etteivät uskaltaneet tulla päivällä putkimiehen kanssa eteiskäytävää pidemmälle, kun kissa oli murissut matalalla äänellä sen verran uhkaavasti.

Link to comment

Koira. Meillä ei itsellä kyllä ole kotona sen paremmin koiraa kuin kissaakaan, ja olen koiralle allerginenkin. Vanhempieni oljenvärinen lapinkoira Halla sen sijaan on viimeisten reilun kymmenen vuoden aikainen hauvatuttavuutemme ja saa ainakin tässä äänestyksessä meidät antamaan äänemme koiralle. Halla on tosin vielä geojästi. :P

 

Sari

Link to comment

Aloittaessani tämän keskustelun, heitin pelkästään kysymyksen "Kissa vai Koira", mutta nyt kun vastauksiin on ilahduttavasti ilmaantunut erilaisia taustoja ja kommentteja pitänee minunkin taustaani hiukan selvittää.

Perheessämme on tällä hetkellä kaksi koiraa, musta vanha vapaaherra jota eivät enää juurikaan kätköilut kiinnosta, pienet nokkaunet sensijaan tuntuvat kelpaavan vuorokaudenajasta riippumatta. Herralla on ikää 14+ vuotta.

f33200bc-ec29-4f3b-94ed-94ebda7c699d.jpg

 

Airedalenterrieri Roope sensijaan on aina valmis lähtemään itseasiassa ihan minne vaan, ennenkaikkea jos sinne mennään autolla. Kyllä Roopelta matka taittuu jalkaisinkin kintuissa kun on mittaa niin että pää keikkuu lähes metrin korkeudella. Vauhti välillä vähän hirvittää.

51be34e3-15e1-4739-8e97-10f58bfb712c.jpg

Edited by jupilli
Link to comment

Tietysti koira!!! :P Kissat kun kiintyvät paikkoihin, mutta koirat ihmisiin.Tänään sen taas huomasi kotiin saapuessa kuinka pihaportista laukkasi iloinen veitikka vastaan. <_< Kyllä siinä oli molemminpuolista jälleennäkemisen riemua havaittavissa.Tiedossa on taas viikonlopuksi rattoisia aamu- ja iltalenkkejä(arkisin lenkityksestä vastaa puolustusvoimat ).Tietysti erittäin hyvässä seurassa. :P Tilanne kiristyy... :P

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...