Jump to content

The First Finnish Tb Race


Solarflare
Followers 0

Recommended Posts

The First Finnish Travelbug Race

 

It's time to announce the first finnish travelbug race.

 

Place: Walpuri MMV, Helsinki

Time: 1.5. 2005 @ 07.00 EEST

Mission: Go to FIN Highway 4-Inari by rometku

Categories: (1) Ordinary travelbugs and (2) U.S. Geocoins

Rules: Real grabs only (no mailing during the race), only one attending TB at a time per geocacher if situated to the south of the polar circle. As for geocoins, it's fine to participate with a laminated card of a picture of the geocoin in it too. Just make sure the tracking number is obvious and readable. All the travelbugs should be new to make the mileage tracking easy.

Qualifying finish line: the polar circle (on the way to Inari).

 

If you want to participate without attending to the geocaching event, contact me thru the gc.com profile and I'll send you my address where you can snailmail your travelbug(s). In either case, drop in your TB to the event in advance.

Edited by solarflare
Link to comment

Mistä tää idea laminoiduista kopioista on peräisin? Oon nyt muutaman kerran kuullut sen ihan viime viikkojen aikana, mutta aiemmin en muista törmänneeni. Onko tää ihan kotimaista ideointia vai onko tämä tapana myös Isossa Maailmassa? (En tosin lue TB-foorumia, ehkäpä siitä on siellä ollut enemmänkin juttua?)

Link to comment
Mistä tää idea laminoiduista kopioista on peräisin? Oon nyt muutaman kerran kuullut sen ihan viime viikkojen aikana, mutta aiemmin en muista törmänneeni. Onko tää ihan kotimaista ideointia vai onko tämä tapana myös Isossa Maailmassa? (En tosin lue TB-foorumia, ehkäpä siitä on siellä ollut enemmänkin juttua?)

 

Metallilätkät maksavat suhteellisen paljon ja niillä lie taipumuksena hävitä. Muovilaminoidun valokuvan katoamisriski lie pienempi ja katoamistapauksessa kustannuskin jää vähäisemmäksi. Suuressa Maailmassa tätä tapaa ilmeisesti ei juurikaan ole.

English summary: laminated paper copy is cheaper than the original

Link to comment

Mitäköhän tuohon TB:n mukaan kannattaisi kirjoittaa viestiksi jos sen kisaan lähettää? onko kisalle tulossa mahdollisesti omat sivustot?

Hieno kisa-auto on työnalla ja tarkoitus olisi saada se mukaan kisaan, niin ja jaetaankos kisailijoille numerot? Voisin nimittäin sen maalata tuohon autoon jos sellaisen saisi tietää etukäteen.

 

Kisaa odotellen ja kätköjä haeskellen :(

Link to comment

Jatkan tätä vanhaa säiettä, kun en viitsi aloittaa uutta lähes samasta aiheesta :lol:

 

Tiedustelisin olisiko kellään kiinnostusta osallistua uuteen (suomalaiseen) TB-kisaan? :laughing: Voisin sellaisen järjestää, mikäli mukaan saa kohtuullisesti osallistujia (ainakin 5 kisaajaa kisajännityksen ylläpitämiseksi :lol:. Mitään tehtävää en ole etukäteen vielä miettinyt, joten sekin olisi neuvoteltavissa. Säännöt noudattelisivat muissa kisoissa laadittuja linjoja (toki pienellä hienosäädöllä tarpeen mukaan).

 

Yksi esimerkki aika hyvin onnistuneesta kisasta on hollantilaisten järjestämä

Dutch Travel Bug Race 2004. (Sivusto on lähes kokonaan hollanniksi, mutta ainakin säännöt (spelregels) ovat englanniksi). Suomessakin on kiertänyt pari kyseisen kisan bugia. Ihan suoraan ei tietenkään voi heidän ideaansa kopioida, mutta kisan perusidea on minusta melko toimiva.

Liian vaikeaa kisasta ei varmaan kannata tehdä, jottei se veny kohtuuttoman pitkäksi ja pitkäveteiseksi.

 

Toivottavasti kiinnostusta löytyy :laughing:

 

Krista (&Geert

Edited by Krista&Geert
Link to comment

Toki geokolikot voivat osallistua kisaan siinä missä TB-lätkätkin :laughing:.

 

Sen verran kiinnostusta kisaa kohtaan taitaa olla, että sellaisen voisi järjestää uudelleen. Yksi vaihtoehto kisan teemaksi/tehtäväksi voisi olla esimerkiksi:

"Vieraileminen mahdollisimman monessa eurooppalaisessa (koko maailma voisi olla liian laaja käsite? - USA on ainakin niin iso maa, että sinne voi jäädä 'loukkuun' pitkäksi ajaksi) pääkaupungissa tietyn ajan kuluessa (puoli vuotta, vuosi?)". Vierailun todisteeksi riittäisi joko TB:n jättäminen johonkin pääkaupungissa sijaitsevaan kätköön tai valokuvan ottaminen jonkun yleisesti tunnetun nähtävyyden edessä, jos kaupungissa ei ole yhtään TB:n mentävää kätköä (taitaa olla aika harvinaista :ph34r: )."

 

Jos yllä oleva teema ei tunnu hauskalta, otan mielelläni vastaan ehdotuksia muista ideoista :ph34r:

 

Kunhan kisalle on saatu teema, kokoan kasaan alustavat säännöt, joista voidaan vielä keskustella.

 

-Krista-

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Followers 0
×
×
  • Create New...