Jump to content

Road Angel


linkerq
Followers 1

Recommended Posts

En ymmärrä, mitä tekemistä otsikon mukaisella laitteella on geokätkennän kanssa. GCC:iin liityvä oheistarvikekauppa on ottanut sen ykkösartikkelikseen osoitteessa:

http://www.geoshop.se/WebShop/Index.php?Language=LangEng

Vekotin varoittaa nopeusvalvontakameroista,mikä ominaisuus on ollut joissakin piireissä "tapeetilla", navigaattoreista puhuttaessa.

Ruotsalaisen nettikaupan sivuilla korostetaan ettei kyseessä missään tapauksessa ole tutkanpaljastin tai liikennevalvontatutkaa häiritsevä laite.

Odotettavissa on kuitenkin ennemmin tai myöhemmin liikennevalvontaa kehitettaessä sellainen ilmiö, etteivät gps- laitteet ole "puhtaita" laitteita poliisin silmissä.

 

Tuning-autoilua harrastavat reikäpäät saavat minun puolestani ladata gepseihinsä mitä haluavat, mutta geokätkennän piirissä moista toimintaa ei tarvitse markkinoida.

Löysin edellämainitun saitin, jäljittäessäni travelbugin tuntolevyn hankintapaikkaa, mutta päätin etten missään muodossa halua olla kyseisenluonteisen puljun kanssa misssään tekemisissä!

 

:o:huh:

Link to comment

Mitenkään yrittämättä puolustella GCC:n kaupallista jaostoa:

Eihän tuota vempelettä tarvitse valvontakameran paljastamiseen käyttää, sillä voisi skannata ajoreitin varrella olevia kätköjä.

Kovaa selitystä vaan kun ajaa ratsiaan tuommoinen kojelaudalla :o

 

Tämä ominaisuus tunnetaan navigointisysteemeissä mm. nimellä POI alert ja yleinen trendi tuntuu olevan että "Voit ladata muistiin mielenkiintoisia sijainteja ja saat ilmoituksen kun tulet tarpeeksi lähelle. -Ai niin meiltä voit ostaa liikennevalvontakameroiden sijaintitiedostoja..."

:huh:

Kts. myös tämä säie

Link to comment
Ai niin meiltä voit ostaa liikennevalvontakameroiden sijaintitiedostoja...

Jotkut kiertävät katsomassa jokaista patsasta, joka matkan varrelle sattuu. Voihan joku olla kiinnostunut näkemään myös nopeusvalvontakameroita ja muita tien varteen pystytettyjä obeliskeja. :o

Link to comment

Terve

 

Minustakin aluksi kuulosti selittelyltä aiemmassa keskustelussa mainittu "järjestelmä varoittaa myös kouluista etc."

Tuo valvontakamera hommahan toimii pelotteena kaahareille, jotta he edes joskus ajaisivat hiljempaa. Suomessa erikseen mainitaan liikennemerkillä että tästä alkaa valvontakamera alue. Kyllähän se on ihan yleistä tietoa.

Uutisissa näin jutun, että Ranskassa ollaan kovalla kädellä muokkaamassa sikäläistä liikennekulttuuria turvallisemmaksi. Ilmeisesti osana tätä myös Via Michelin karttasivuilla voi erikseen määritellä "näytä nopeustutkat".

Link to comment
Suomessa erikseen mainitaan liikennemerkillä että tästä alkaa valvontakamera alue. Kyllähän se on ihan yleistä tietoa.

Juuri näin. Samoin isoista nopeusratsiakampanjoista kerrotaan usein etukäteen lehdistössä, mistä jotkut saavat aina kohtauksen tyyliin: mitä järkee paljastaa etukäteen, kun kukaan ei jää sitten kiinni. Eiköhän se pointti kuitenkin ole saada ihmiset ajamaan hiljempaa. Sitä paitsi ainahan joku jää kuitenkin kiinni varoituksistakin huolimatta.

 

Mutta alkuperäiseen aiheeseen liittyen, geokätköilyssä pysyäksemme, eipä kai Road Angelin tapaisen tuoteen myyminen Geoshopissa ole mitenkään ihmeellistä, vaikkei se suoranaisesti geokätköilyyn liitykään. Myydäänhän siellä paristojakin. :o

Link to comment
...eipä kai Road Angelin tapaisen tuoteen myyminen Geoshopissa ole mitenkään ihmeellistä, vaikkei se suoranaisesti geokätköilyyn liitykään. Myydäänhän siellä paristojakin. :o

Paristoitta en kätköile kovinkaan tehokkaasti mutta ilman Tie Enkeliä pärjään mainiosti :huh:

Link to comment
...eipä kai Road Angelin tapaisen tuoteen myyminen Geoshopissa ole mitenkään ihmeellistä, vaikkei se suoranaisesti geokätköilyyn liitykään. Myydäänhän siellä paristojakin. :huh:

Paristoitta en kätköile kovinkaan tehokkaasti mutta ilman Tie Enkeliä pärjään mainiosti :o

No jos noin päin katsotaan, niin Geoshopin valikoimasta minulle välttämätön artikkeli on ainoastaan paristot. Ilman niitä muita pärjään mainiosti. :o

Link to comment

Could anyone tell me why you should pay 4490SEK for a Road Angel, when you can get some of the same functionallity i an ordinary GPS for the half price?

 

Further I findt i problematic, that a shop that carries the Geocaching Logo has such products.

 

Speed traps are only dangerous to those who are driving too fast!

 

Regards

 

Thomas

Link to comment

We can discuss this forever, but GeoShop carries a lot of different products where some are geocaching.com products. We will soon also start selling regular GPS products also. The logotype have been there from the beginning when we only sold geocaching.com products, but our range of products have grown for every month.

 

Road Angel is not a geocaching product, so I doesn't really see the point of discussing it here. If you wish can we discuss it at a more appropiate forum.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Followers 1
×
×
  • Create New...