Jump to content

Kätköketku


latebraO_o

Recommended Posts

Yhtäkkiä tulee mieleen montakin asiaa, mutta en viitsi niitä tässä kertoa... ;)

Toivottavasti tuollaisten käyttöoikeudet poistetaan mahdollisimman nopeasti. :lol:

Taas yksi osoitus siitä, miten voi käydä jos vanhemmat jättää lääkekaapin avaimen lasten saataville... (tai sitten vakituinen lääkitys ei ole vielä aivan kohdallaan) :P

-Maxxy

Link to comment

Olisikohan protokollan mukaista, jos joku/jotkut viitsisivät piipahtaa noilla kätköillä (tai ainakin yhdellä) jotka toi heppu on suomessa logannut varmistamassa ettei hepun nimikirjoitus sittenkin löydy logikirjasta...

 

...vaikka tuo ei ehkä loppujen lopuksi yksittäisenä temppuna mitenkään "vakava" tai kamala olekaan vaan lähinnä omasta mielestäni yhden tekevä, niin varmaan voi olla järkevää pitää tollasten suhteen ainakin näiden suomalaisten kätköjen kanssa tiukkaa linjaa, ettei moisen logisaasteen määrä pääsisi paisumaan. (jos ei sitten ole niin, että tiukka linja toimii täysin päinvastoin ja ketkut saa kickseja siitä, että meidänkaltaiset geokäkkifriikit vetää herneen nenään).

 

Ketkun suomilogit, jos jollakulla on tuonne suuntaan asiaa. Olisiko tarkoituksella bongannut harvoin haettuja kätköjä - tuo Salon kätkö olisi varmaan helpoin tsekattava.

 

BorgBerg ("Turun saaristo", Houtskär)

Katanpää

Bomarsund (Affenanmaa)

Aland (Affenanmaa, yllättäin)

The Post Rd nr 1 _ Postvägen nr 1_ Postitie nro 1 (Affenanmaa)

Railway Station of Salo

 

EDIT: ilmeisesti noiden logien putsaaminen on yleensä vain kätkön tekijän tehtävä, eikä ole olemassa mitään ylempää voimaa joka tämän hoitaisi. (Miten silloin jos kätkön tekijä ei enää tätä harrasta).

 

- dad @ teameimi

Edited by TeamEimi
Link to comment

Vaikuttaa melkoisen vikkelälle kaverille kun on samana päivänä ehtinyt käydä Libanonissa, Kambodzassa, Brasiliassa, Arubassa, Ruotsissa ja Ahvenanmaalla.

Seuraavana päivänä vielä Ruotsin kautta Suomeen.

Tiimityöskentelyllä tuo tietysti onnistuisi mutta epäilen vahvasti....

Link to comment

Näin kerran samantapaisen loggauksen eräässä suomalaisessa kätkössä, ja vaikka profiilisivu ei näyttänyt epäilyttävältä (valtaosa löydöistä oli tasaisin väliajoin löydettynä Kaliforniasta), niin ihan viimeisimmät löydöt olivat lyhyin aikavälein ympäri maailmaa. Siis joku oli ilmeisesti pitänyt hauskaa toisen accountilla.

 

En alkanut urputtaa kellekään asiasta, ennen kuin itse aikoinaan pääsin käymään kyseisellä helsinkiläisellä kätköllä, ja toden totta, kyseisen kaverin löytöä ei sinne ollut koskaan logattu. Ilmoitin tästä omassa kuittauksessani, ja omistaja poistikin väärän kuittauksen sittemmin. En muista enää, otinko ko. kätköilijään itseensä yhteyttä, mutta tämä saattoi tosiaan olla esim. harrastuksen jo lopettanut yksilö, jonka salasanan jotkut hauskat tyypit olivat keksineet tms.

 

Tämän threadin veijari vaikuttaa kyllä aika selkeältä tapaukselta. ;)

Link to comment
Ketkun suomilogit, jos jollakulla on tuonne suuntaan asiaa. Olisiko tarkoituksella bongannut harvoin haettuja kätköjä - tuo Salon kätkö olisi varmaan helpoin tsekattava.

Mun työpaikka on noin kilometrin päässä Salon rautatieasemalta. Kätkö oli minulta vielä sopivasti kuittaamatta, joten kävin hakemassa sen (ilman gepsiä). Tuli nyt sitten varmistettua ettei kaveri todellakaan ole piirtänyt puumerkkiään lokikirjaan.

Link to comment

Jos joku kirjautuu Memberiksi (todennäköisesti vielä väärillä tiedoilla) ja loggaa sitten tuolla tavalla kätköjä (samalla päivällä eri puolilla maailmaa) ja tuollaisilla logeilla, ei kysymyksessä voi olla normaali terve aikuinen!

Veikkaan, että kysymyksessä on joku näppynaamainen nuori, joka kuvittelee olevansa suurikin 'lainsuojaton' tehdessään noita loggauksia. Menisi kaupungille ja kävelisi päin punaista, se olisi jo lainvastaista! ;)

Oman tyhmyytensä voi tuoda esille niiiiiin monella tavalla (tai yrittää piilottaa kuten minä :lol: ).

-Maxxy

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...