Jump to content

FIN: Foorumin käyttöongelmat


jemann + avec
Followers 0

Recommended Posts

Neuvoppa tai voisitko pls laittaa vaikkapa sähköpostilla, yhteistyöstä voisin olla kiinnostunut kyllä, aikani toki on rajallinen kun työt jo taas alkaa painostaa ja en ole ehtinyt Pyhä-Häkkiinkään riittävästi vielä panostaa. Paikka on UPEA ja sinne pitäisi rakentaa kunnollinen kokopäiväkätkö !!!

Yhteistyötä ?? KYLLÄ !!

 

Hyvä homma! Meilasin sinulle. Vaikka meillä taitaa olla hieman erilaiset kätköt mielessä, niin voidaanpa sitten sopia yhteistyötä vaikka ylläpidon suhteen - ja tietty siten, ettei laiteta kätköjä huomaamattamme sadan metrin päähän toisistaan.

 

Yksityisviestin löydät, kun katsot forumin yläreunaan. Samalla rivillä, jossa näyt kirjaantuneena sisään forumiin, on linkki, jonka otsikko on "x new messages". Siitä pääset "inboxiisi" ja voit lähettää privaviestejä suoraan muille käyttäjille. Palataan asiaan tavalla tai toisella. :huh:

 

avec

Link to comment
btw... edellistä viestiä kun katsoo, niin enpä näköjään itsekään ole erityisen näppärä foruminkäyttäjä...  :rolleyes:

Kai olet huomannut, että foorumiviestejä voi vielä lähettämisen jälkeenkin editoida? :lol: Editointimahdollisuus taisi pysyä vuorokauden voimassa lähettämisen jälkeen.

Link to comment
Kai olet huomannut, että foorumiviestejä voi vielä lähettämisen jälkeenkin editoida?  Editointimahdollisuus taisi pysyä vuorokauden voimassa lähettämisen jälkeen.

 

Ja off topic vaan pahenee, mutta silti: jesh, eilen ei vaan lainaaminen vaan millään ollut onnistuakseen. Ei editointivaiheessakaan! :lol: Menkööt nyt nuijapäisyyden piikkiin tai jotain ja parempi onni tällä ja ensi kerralla. :rolleyes:

 

avec

Edited by jemann
Link to comment
... ja parempi onni tällä ja ensi kerralla.  :rolleyes:

 

avec

Niinpä,, ja taas offtopic, mutta...

ennen tietokoneet olivat ns rautaa ja silloin onnella ei ollut juurikaan tekemistä lopputulosten kanssa, bitti oli joko päällä tai pois päältä ja ainakin ongelman aina pystyi selvittämään.

Tänään raudan päälle on rakennettu niin paljon huolimattomasti toteutettua softaa ettei lopputuloksen kanssa voi kuin toivoa parasta ja uskoa että yleensä onni olisi myötä. Muistakaa että tietskarit toimii nykyään MITEN MILLOINKIN !! Tai sitten EI !

PS Vimeinen offtopic minulta !! Tähän aiheeseen ! EDIT, lisäsin PS:än.

Edited by jupilli
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Followers 0
×
×
  • Create New...